Et multifunksjonelt hjem består av bestandige møbler og interiørartikler med flere bruksområder og/ eller funksjoner. En spisestol som også fungerer som en kontorstol, en hylle som kan brukes som romdeler, for å nevne noe. Under har jeg samlet en rekke produkter som vil gjøre hjemmet ditt mer multifunksjonelt.

Lenestolen 'Doria' fra Eichholtz på bildet over, er ikke bare vakker å se på og god å sitte i. Den har også en svingbunn som gjør det enkelt for deg å holde oversikt over hva som skjer i rommet. Dermed vil jeg tørre å påstå at den går inn under den multifunksjonelle kategorien.

 1. Lounge 1-seter sofa - Lounge by Me Tone Kroken - 100x105
  Lounge 1-seter sofa - Lounge by Me Tone Kroken - 100x105
  Fra 9 390,-
 1. Edison puff - ø45
  Edison puff - ø45
  Fra 1 390,-

Stuen

Transformer stuen din til et rom fylt med muligheter og funksjoner. Du kan f.eks velge en modulbasert sofa slik at du kan tilpasse og forandre oppsettet etter behov. Under har jeg plukket ut mine favoritter som vil gjøre stuen din multifunksjonell og mer praktisk enn hva den kanskje er i dag.

Det ligger flere multifunksjonelle produkter samlet her og alle møbler til stuen finner du her.

 1. Cleo lenestol med sving
  Cleo lenestol med sving
  13 450,-
 1. Edison puff - ø110
  Edison puff - ø110
  Fra 2 690,-
 1. Pall liten - Lounge by Me Tone Kroken - 92x92
  Pall liten - Lounge by Me Tone Kroken - 92x92
  Fra 5 190,-

Hjemmekontoret

Transformer et av rommene i hjemmet ditt til et funksjonelt og hyggelig hjemmekontor. Under har jeg plukket ut mine favoritter som både vil være behagelig å hvile øyet på samtidig som det er funksjonelt og praktisk. I tillegg til alt du MÅ ha for å få gjort jobben din hjemme fra vil jeg også anbefale å gi rom for produkter som gir arbeidsområdet et løft. Det kan f.eks være en vase fylt med blomster, en skulptur eller en dekorativ boks til oppbevaring.

Det ligger flere multifunksjonelle produkter samlet her og alle møbler til hjemmekontoret finner du her.

 1. Como spisestol
  Como spisestol
  Fra 1 950,-

Et dekorativt oppslagsverk

En coffee table bok som denne er både dekorative og et flott oppslagsverk. Enten du trenger å bli inspirert eller bare trenger et par minutters pause fra skjermen.

Du finner flere coffee table bøker her.

Med det ønsker jeg deg lykke på veien mot et multifunksjonelt hjem. Uansett hvilke produkter du går for; en boks eller et helt hjemmekontor så vil møbler og interiørartikler som har flere funksjoner gjøre hverdagen din litt enklere.

-Marie