Denne våren og sommeren ser for øyeblikket litt annerledes ut for de fleste av oss. Vi må forberede oss på å være mye hjemme, la oss gjøre det beste ut av det. For å hjelpe deg litt på vei har jeg laget en guide som skal gjøre det enklere for deg å skape en personlig, innbydende og avslappende uteplass.

Forleng hjemmets vegger

Enten du bor urbant, landlig eller noe midt i mellom har vi møblene som passer utmerket til din uteplass. Når vi har designet våre ulike Montauk kolleksjoner har fokuset rundt komfort vært stort. Uansett hvilken Montauk kolleksjon som du forelsker deg i blir du utvilsomt fornøyd med sittekomforten også.

Montauk Lean - den klassiske kolleksjonen

Lean er det perfekte utemøblementet for deg som ønsker lune, klassiske utemøbler med en moderne vri. Rottingen er luftigere og nettere enn den 'klassiske' rottingen. Utrykket møblene gir er nett, lunt, klassisk og moderne på samme tid. Du finner alle møblene i Montauk Lean kolleksjonen her.

Styling/ foto av @tonekrok @krokenogwilhelmsen

Montauk Modern - den moderne kolleksjonen

Foretrekker du den stramme, moderne og minimalistiske stilen? Da passer Montauk Modern utemøblene perfekt for deg. Kolleksjonen består av både lounge møbler og spisemøblement. Rammen på møblene er laget av solid aluminium som både tåler vær og vind. Bordplaten til spisebordet (som er uttrekkbart) er laget av vedlikeholdsfritt glass. Platen er spraylakkert på undersiden. Det medfølger èn ileggsplater som gir bordet en lengde på 240cm.

Du finner alle møblene fra Montauk Modern kolleksjonen her.

Montauk Fusion - den urbane kolleksjonen

Denne urbane og stilfulle kolleksjonen gir deg ikke bare en elegant uteplass, den sørger også for ypperste komfort. Møblene fra Montauk Fusion passer for deg som ønsker et litt mer røft og urbant dog samtidig elegant utrykk på uteplassen.

Stolene er trukket i slitesterke tekstiler med flere gode egenskaper:

  • Pustende materialer i rygg og sete
  • UV-beskyttet
  • Vann- og smussavstøtende
  • Hurtigtørkende materialer i rygg og sete

Du finner alle Montauk Fusion møblene her.

Skap en personlig og innbydende oase

Gjør uteplassen din til en herlig grønn og frodig oase denne våren/ sommeren. Innred med grønne plater i ulike størrelser og fasonger. Sett prikken over i-en ved å plassere puter og pledd i delikate farger og mønstre i møblementet ditt.

En annen dekorativ måte å lage en helhetlig uteplass på er å dekorere med vaser, skulpter og store krukker. Krukkene fra for eksempel Muubs er helt fantastiske.

Styling/ foto av @tonekrok @krokenogwilhelmsen

Håper dette har inspirer deg og gjort valget av ditt nye utemøblement litt enklere. Ikke glem å sette ditt personlig preg på din nye uteplass med dine favoritt dekorelementer. Ønsker med det deg og dine er fantastisk vår og sommer!

-Marie