I dag morges sto jeg utenfor Ikea Slependen kl 08.10
Jeg hadde booket en time hos kjøkkenavdelingen.
Vi var flere som sto der i regnet.
Helt på klokkeslettet dukket det opp en hyggelig dame i døren og ropte opp mitt navn. Det hele føltes litt uvirkelig, litt som å bli ropt opp hos legen.

Det var helt nydelige stille, på et ellers travelt IKEA.
Hadde jeg hatt på tøfler så ville det ha vært nesten lydløst.

For en hyggelig opplevelse, jeg satt der i ro og fred, hadde god tid til å gå igjennom hva som mitt behov var, og min kjøkkenplanlegger snakket med rolig og lav stemme.

Det hele tok nesten 2 timer.
Klokken ble 10 og plutselig våknet IKEA til liv, det gjallet i høyttalerne, stresset og urolige kunder strømmet inn. Lydnivået gikk opp til taket.

Jeg takket for meg og startet på min reise tilbake til start.
Jeg HATER IKEA !!
Jeg finner ikke veien ut, holder på å gå fullstendig i oppløsning, hvordan kommer jeg meg ut? Det er ikke et skilt som bare står UT på.
Jeg detter innom sofa, bad, senger, oppbevaring etc etc.

Til slutt ramler jeg ut ved kassene, har en IKEA pose i hånden, fordi på veien så måtte jeg plutselig dekke behov som jeg ikke ante at jeg hadde, som servietter, skjærefjøl og  plastbokser.

Noen ekstra kalorier fikk jeg også på baken etter et møte med en veganpølse.

Jeg er så glad for at det finnes netthandel!
Jeg kan surfe på nettet, finne mange varianter, sjekke pris og kvalitet og alt dette mens jeg sitter hjemme med beina plassert på min Park Avenue puff.
Ikke ramler det heller ting i handlekurven som jeg ikke trenger og hvis jeg faller for fristelsen så kan jeg alltid ta det bort når jeg gjør siste sjekk.

Det har i det siste vært mye snakk om at netthandel vil ødelegge for fysiske butikker.
Men jeg tror at med tiden, så blir butikkene på nett, mens servicebedrifter som: sykkelreparatører, møbler tapetserere, systuer etc blir å finne på gatenivå.
Det er heller ikke så dumt at vi bruker mindre drivstoff til å forflytte oss og heller tar kjøpsopplevelsen hjemme.

Det er helt klar at netthandel er kommet for å bli og jeg ELSKER SixBondStreet!
Her finner jeg alltid frem og det som jeg bestiller kommer helt hjem til meg. Det beste er at jeg kan bestille innbæring av alt jeg kjøper. ELSKER det.

Så fremover så skal jeg bestille fra norske nettbutikker, og all den tiden jeg brukte til å forflytte meg til en kjøpesenter skal jeg nå heller bruke til å surfe på Netflix.

#staysafe
God fredag

-Palla