Er du i tvil om hvilke hagemøbler du skal gå til innkjøp av? Da av vår mest klassiske modell Montauk Classic et trygt og godt valg. Denne serien har vært med oss gjennom flere sesonger og er en av våre favoritter. I år har vi den tilgjengelig med delikate og klassiske blå (og noen grå) puter. Du får kjøpt de klassiske hagemøblene her.

Håndflettet kunstrotting

Montauk Classic serien er laget av håndflettet, børstet kunstrotting - hvilket gir møblene et eksklusivt og solid preg. Hagemøblene er laget av 100% gjenvinnbare materialer og av meget god kvalitet. Møblene er laget med fokus på store temperatursvingninger og nordiske forhold.

Styling av uteplassen

Den klassiske hagemøbel serien kan styles opp og ned, på utallige måter. I år er uteplassen preget av myke tekstiler i ulike farger og mønstre kombinert med tidløse materialer som rotting. Du kan lese mer om hvordan du kan style uteplassen din i vårt nettmagasin her.

Disse møblene består den klassiske serien av

Montauk Classic serien består av en delikat solseng som en innebygget gassdemper som justerer ryggen trinnløst. Ved å vri på hendelen, vil ryggen gå opp og ned som du selv ønsker.

Serien inneholder også en fantastisk daybed, som er sammensatt av to deler. Delene kan deles om du ønsker to separate sjeselonger.

Om du har behov for sitteplass til flere er vår klassiske hjørnesofa perfekt for deg. Suppler med tilhørende loungestol for å gi plass til et par ekstra gjester.

Har du en mindre uteplass eller balkong så har vi et par loungestoler med grå puter igjen på lager, her er det første mann til mølla som gjelder. Plasser de skrått ved siden av hverandre med et lite sidebord i mellom eller lag en liten to-seter sofa ved å sett de inntil hverandre. Den står også fint alene, om uteplassen din kun gir plass til èn.

Du finner alle de fantastiske klassikerne fra Montauk Classic serien her. Definitivt hagemøbler du kommer til å ha mye glede av i årene fremover.

God sommer!

-Marie