Vårt nyeste tilskudd til Montauk serien er Montauk Cosy Modern. Kolleksjonen består av hagemøbler laget av klassisk og tidløs rotting som har fått en moderne vri. Denne serien vil virkelig gi uteplassen din et løft og ikke minst særpreg.

Kolleksjonen består av

Den nye Montauk kolleksjonen består både av møbler til spisegruppen og loungegruppen. En fellesnevner for de to møbelgruppene er de solide materialene, klassiske fargetonene og innbydende design.

Materialer

Møblene i denne kolleksjonen er primært laget av rotting, acacia treverk, aluminium og tau som er laget av polypropylene.
Polypropylene vil generelt trekke til seg vann, men det er hurtigtørkende.

Kombinasjoner

Hvis du er usikker på hvilke spisestoler du skal kombinere med hvilket spisebord så har vi satt sammen tre ulike kombinasjoner for deg her:

Til New Jersey spisebord ville vi enten gått for New Hampshire Spisestol eller Virginia Spisestol.

Når det gjelder Delaware spisebord hadde valget falt på den mest klassiske spisestolen nemlig Stretti spisestol.

Komfort

De polstrede putene gir en myk og behagelig sittekomfort, de er vannavstøtende men vi anbefaler at du tar den inn når du ikke bruker uteplassen. På vinteren bør stolene dekkes til å plasseres et tørt sted slik at de holder seg fint år etter år.

Vi har falt pladask for denne nye Montauk kolleksjonen som både er klassisk, moderne og ikke minst skikkelig 'cosy'. Du finner hele Montauk Cosy Modern kolleksjonen her. 

-Marie