Influenser, designer og modell Camilla Abry deler sine 10 SixBondStreet-favoritter.

   1. Athen & London Sidebord

Elsker disse sidebordene!! Har veldig lyst på varianten i beige sten, og grå marmor er jo heller aldri feil. Kjempe fint å kombinere bord i ulike høyder, enten som sidebord eller sofabord, og man kan også kombinere bord i de ulike materialene for enda mer kontrast.

   2. Kanji Krukke

Krukkene fra Muubs passer superfint inn i sammen hagemøblene, med den grove teksturen og naturlige fargetonene som fader fra lys til mørk.

   3. Michigan Sofabord

Disse sofabordene har den perfekte formen, fargen og materialet og lar seg lett kombinere med de fleste andre møbler. Gleder meg til å oppdatere stuen med disse!

   4. R & J Speil - Round

Runde speil gjør seg like fint både i gangen, på badet, stuen og soverommet! De er superdekorative og et fint alternativ til kunst og bilder på veggene. Også disse er lette å kombinere med det meste av interiør og ulike stilretninger, og speilene kommer også i ulike farger👌

   5. Bird in space teppe fra Layered

Layered produserer helt fantastiske tepper, og jeg elsker både fargekombinasjonen og mønsteret på dette! Kontrastene med de varme, beige tonene og ulike formene gjør teppet litt mer eyecatching og interessant, samtidig som det fortsatt er nøytralt i fargene og ikke for dominerende i rommet.

   6. Newport Lounge sett

Kombinasjonen av ulike farger, materialer og kontraster gjør at denne loungesofaen skiller seg ut i mengden. Jeg digger den oppdaterte rotting looken i kombinasjon med et cleant og moderne uttrykk og kombinasjonen av varme og kalde toner og ulike materialer i svart, grått & treverk. Et ekstra pluss er at pallen kan brukes både som bord eller som puff med pute på!👌

   7. Duftlys - Serenity - Elderflower - Hvit

Duftlys!!! Kan man noen gang få nok?? Dette både lukter godt og er fint å se på <3

   8. Crosby 2.5-Seter Smal sofa, puter i kaldskum

Jeg har denne sofaen hjemme i tekstilen Bolt med fargen Alabaster. Denne lyse, cleane sofaen passer perfekt inn hos oss. Gleder meg til å kombinere denne med beige toner, tre og brun marmor!

  1. Crosby 2.5-Seter Smal sofa, puter i kaldskum
    Crosby 2.5-Seter Smal sofa, puter i kaldskum
    Fra 18 800,-

   9. Flex brett - Metall - Ø65,5 - Offwhite

Dette superfine brettet er både funksjonelt og dekorativt. Perfekt å ha lys og pyntegjenstander på, eller parfymeflasker & smykker på soverommet eller badet.
Tenker det vil bli superfint i kombinasjon med sofabordene i hvitoljet eik og de hvite sofaene våre!👌

   10. Nikki Lounge stol - Sort - Resirkulert skinn - Understell i sort stål

Denne loungestolen kommer både i svart og cognac farget skinn, og passer superfint både i kombinasjon med en sofagruppe eller alene. Jeg har gått for cognac farget skinn, da det passer fint inn med den nøytrale og varmere paletten jeg oppgraderer stuen med.