Jeg er en bokelsker. Uten en bok så blir jeg rastløs da setter jeg meg i stedet for i godstolen, slår på TV’en og sveiper meningsløst mellom kanalene.

En god bok er som å glede seg å komme hjem til sin elskede. Jeg vet at den ligger der og venter på meg.  Tankene har vandret til den flere ganger i løpet av dagen og bare tanken på hva som skjer på neste side, gir meg gåsehud.

Jeg har en bok ved sengen, det er en type bok som gir meg en god følelse, den er gjerne en hyggelig roman som jeg kan lukke  øynene til, gli inn i søvnen og drømme meg til en annen slutt.

Så er det lesekroken min, ditt tar jeg  med meg mitt glass med noe godt i. Her ligger min skrekkelig skumle, blodige krim. Av og til er den så ulidelig spennende at jeg må legge den bort, reise meg opp, og fylle mitt glass (mulig at det er en dårlig unnskylding til å hente mer å drikke )

Det handler ikke bare om historien eller innholdet, men en stor del av en bok er, duften av papiret og trykksverten. Lyden av papiret når jeg blar til neste side. Strukturen i papiret og tykkelsen. Bildet i front, det må jeg se på flere ganger for å forstå måten illustratøren tolket historien billedlig.

Det finnes også en del andre bøker som jeg også elsker. De bøkene innreder jeg med coffee table books.

Bøkene har gjerne flere funksjoner. De har riktig størrelse og farge. De har et innehold som jeg kan drømme meg bort i slik som The Bucket List: Peace & Quiet Eller så har de interessant tema/historie å fortelle om slik Chanel boken.

Jeg vil sidestille bøker og planter, begge er så fulle av liv og begge gjør så utrolig mye for rommet og dens innredning. Akkurat nå er det ikke så mange bøker på vår nettside, vi ble bare så plustelig utsolgte  Men frykt ikke! jeg har bestilt et tonn bøker igjen!

Mens du venter så anbefaler jeg denne boken her: Gin & Tonic Ikke bare elsker jeg min gin-tonic bok men min mann har blitt en superbruker.

Jeg trenger bare å si ordet gin så spretter han ut av stolen og triller frem nye gin opplevelser hver fredag.

god lesning
ha en fin fredag
#staysafe
Palla