I store deler av Norge kom våren brått denne uken. Fra lette dunjakker, kun for en uke siden, så har jeg gravd frem fjorårets short og sommerbluse. 

Viser ikke mine hvite ben offentlig ennå, men å sitte på terrassen og suge til seg solen hver ettermiddag har vært sann fryd.

Det er ikke bare shortsen som ble gravd frem, men sommermøblene kom også frem fra sitt tilholdssted gjennom vinteren.

 I år planlegger jeg en liten frokostplass øverst i hagen og da trenger jeg faktisk hagemøbler i mer kafé/balkong størrelse. 

Mulig at du tenker akkurat det samme, flytte ut på balkongen, terrassen eller til et annet sted i hagen?

Et sted der du kan nyte din frokost, eller sitte ved en spiseplass å nyte late og lyse ettermiddager.

Sixbondstreet sin første del av årets balkong/terrasse møbler kommer i slutten av neste uke. (Finnes ikke i nettbutikken enda men hagemøblene dukker opp her så snart de er på lager). 

Jeg har valgt i år noen enkle kaffebord i aluminium i 4 forskjellige farger, største bordet som er 80 cm har også en sotet glass plate. Bordene har den fordel at de er enkle å bruke innendørs når sesongen er over.

Stolene er i værbestandig plast, finnes i 4 farger og er stablebare. 

Stolens form gir deg en god sittekomfort og har en perfekt høyde for å lene armene på.

Det luftige designet på stolen, vil ikke tynge ned balkongen eller gi en overmøblert følelse på din uteplass, men tvert imot denne gruppen på stoler og bord, kommer helt sikkert å være ditt lille smykke gjennom sesongen.

Så uansett hvor du er: Kos deg i helgen 

Jeg er endelig på hytta og skal gå sesongens siste skitur :-)

#staysafe

God fredag 

-Palla