Årets største nyhet på hagemøbel-fronten er vår nyeste Montauk kolleksjon Fusion. Denne kolleksjonen består av stoppede hagemøbler som gir deg muligheten til å trekke stuen og/ eller spiseplassen utenfor hjemmets fire vegger.

Montauk-serien

Montauk hagemøbler er laget med fokus på store temperatursvingninger og nordiske forhold. Montauk-serien er helt vedlikeholdsfri og tåler vær, vind og solskinn!

Serien består nå av fire forskjellige kolleksjoner. Hver kolleksjon har sitt unik særpreg, slik at alle og en hver har mulighet til å finne hagemøblene som vil passe best hos seg.  Møblene er designet av og for SixBondStreet.no og er laget av solide og bestandige materialer.

Montauk serien passer for deg som ønsker vedlikeholdsfrie hagemøbler. Enten du skal innrede en balkong, en terrasse eller en hage så har vi modellene som passer.

Se hele hagemøbel-sortimentet vårt her.

psst.. vi leverer over hele landet, både hjem og til hytta.

Nyhet: Montauk fusion kolleksjonen

Omfavn naturen og frisk luft i komfortable møbler. Utvid sofagruppen din og/eller spiseplassen utenfor hjemmets fire vegger. Med vår nye Montauk kolleksjon ligger alt til rette for at du skal få et luksuriøst, elegant, funksjonelt og ikke minst komfortabelt uteområde.

Møblene er håndlaget og har et nøye gjennomtenkt design. Materialene er godt egnet for norske forhold og alle fire årstider. Møblene kan stå ute 365 dager i året, uansett vær. Vær oppmerksom på at i løpet av året blir møbler som står ute utsatt for mye forskjellig. Alt fra støv, pollen, regn, sol og snø- for å nevne noe. Av denne grunn vil vi råde deg til å ta godt vare på møblene dine ved å dekke dem til eller sette de inn eller under tak når det er værhard.

Sittemøblene er fylt med kaldskum som er hurtigtørkende. Tekstilen møblene er trukket i er UV-beskyttet, med andre ord den er godt beskyttet mot sol og bleking. Tekstilen er også vannavstøtende og pustende.

Alle bord og sittemøbler er bygd opp av solide aluminiums rammer. Aluminiumen er av høy kvalitet, den veier lite, er værbestandig samt rustfri.

Tidløse hagemøbler

Våre tre andre kolleksjoner i Montauk-serien følger med oss videre inn i 2019. Siden sist har vi gjort noen små endringer, Lean kolleksjonen har fått en noe høyere sittehøyde og vår Modern kolleksjon får treet freset inn i aluminiumen. I tillegg kommer det nye trekk og delikate fargetoner. Se de forskjellige kolleksjonene her.

Classic kolleksjonen

Montauk Classic kolleksjonen er laget av håndflettet, børstet kunstrotting - hvilket gir møblene et eksklusivt og solid preg. Hagemøblene er laget av 100% gjenvinnbare materialer og av meget god kvalitet. Møblene er laget med fokus på store temperatursvingninger og nordiske forhold. Du finner hele kolleksjonen her.

Lean kolleksjonen

Montauk Lean er laget av slitesterk, gjenvinnbar og holdbar kunstrotting. Montauk Lean er en nettere kolleksjon med hagemøbler som har et design som er preget av stramme, moderne linjer og delikat kunstrotting. Se hele kolleksjonen her.

Modern kolleksjonen

Vår mest moderne Montauk kolleksjon er Montauk Modern hagemøblene. Designet er stramt og linjene er rette. Hagemøblene er laget av bestandige materialer som tåler både vær, vind og solskinn. Se hele kolleksjonen her.

Vedlikehold

Våre hagemøbler fra Montauk serien er helt vedlikeholdsfri og passer godt i nordiske forhold. De kan stå ute i all slags vær, men vi anbefaler deg uansett å ta godt vare på møblene dine ved å dekke de til om vinteren eller i perioder hvor det er værhardt.
Når det er sagt så er det aller beste for dine hagemøbler å sette de inn alternativt under tak når de ikke er i bruk. Da vil du kunne forlenger levetiden betraktelig.

Møblene er laget for å tåler høye temperatursvingninger. Tekstilene er også værbestandige i form av at vannet fra en lett regnskur preller av. Tekstilene er også UV-beskyttet noe som tilsier at de også er godt rustet for mye sollys.

Forleng sommerdagene

Forleng de varme sommerdagene ved å sikre deg lettstelte, komfortable og tidløse hagemøbler. Hos oss får du kjøpt vår Montauk serie som nå består av fire ulike kolleksjoner. Blant de ulike kolleksjonene har vi laget noe for en hver smak. Vi har både møbler og sett som passer om du skal møblere en mindre balkong eller en større terrasse. I tillegg til det så har vi sett for deg som skal fylle hagen/ uteplassen med større møbelgrupper.

De fire forskjellige seriene og hele Montauk kolleksjonen finner du her.

Da er det bare å glede seg til lysere tider i nytt og fresh utemøblement!
- Marie