Uteplassen i år er preget av myke tekstiler i ulike farger og mønstre, kombinert med tidløse materialer og fargetoner i hvitt, grått og sort. Frisk det hele opp med grønne frodige planter og voilà, du har en tidløs og innbydende uteplass.

Enten du skal oppgradere uteplassen din med lounge møbler, spisemøbler eller begge deler så har vi det du trenger. I tillegg til møblene har vi en rekke vakre dekorelementer som vil sette prikken over i-en. Jeg har samlet sammen en rekke godbiter som er klare for å stråle om kapp med solen hjemme hos deg i sommer. Denne inspirasjonskampanjen finner du her.

Omfavn naturen og frisk luft i komfortable møbler

Ethos loungen kunne likeså godt vært et innemøbel men, den er faktisk laget for å stå ute. Det er flere gode grunner til å velge Ethos loungen til din uteplass her er noen av dem: pustende materialer i rygg og sete, UV-beskyttet samt vann- og smussavstøtende.

Bordplaten på sofabordene i Fusion kolleksjonene er laget av solid keramikk. Det er mange fordeler ved å velge bordplater som er laget av keramikk:

  • Ripesikkert
  • Varmebestandig
  • Om materialet utsettes for høy varme skal det ikke bli misfarget
  • Enkelt å holde rent samt vedlikeholde. I de fleste tilfeller holder det å kun tørke over med en mikrofiber klut etter bruk.

Det meste er lov

Det meste er 'lov' i år og som nevnt tidligere er 2019 et år for å dyrke individualismen innen interiør. Fargepaletten er rik og skal kunne kombineres på kryss og tvers. Vågale mønster kombinert med nøytrale farger som grått, hvitt og sort gir et hav med muligheter.

Om du er usikker på hva du skal velge og hva du skal kombinere kan du ta en titt på denne inspirasjonskampanjen hvor jeg har samlet alt av hagemøbler og det du trenger for å gi den et personlig og innbydende preg. God sommer! - Marie