Jeg er nok ikke noe annerledes enn resten av dere der ute nå om dagen?

Jeg er online og sveiper innom diverse nettbutikker: klær, kosmetikk og hudpleie, sport og ikke minst møbler og interiør.

Står nok høyest på listen blant mine søk, og jeg blir påminnet dette via alle annonser som dukker opp på mine diverse sider.

Klær

Jo jeg har nok shoppet litt siste ukene. I alder av 55 så er jeg nok litt mer uformelig i fasongen så det å finne riktig fasong; pære eller timeglass? er vanskelig. 

Så var det vidje, bredde, høyde, og arm det er vanskelig, er det fra innsiden eller fra skulder?

Ja det er utrolig mye å forholde seg til av stoffer, farger, snitt og størrelser når det kommer til å handle klær på nett, men jeg har blitt fortrolig med det så nå dumpes det ned i min postkasse diverse pakker med spennende innhold.

Jeg ser ikke ut i mesteparten, men benytter meg fort av returretten.

Hudpleie & kosmetikk

Dette er enkelt å shoppe, jeg kjøper akkurat det som jeg har fra før, prøver bare å finne best pris. Jeg er også freidig nok til å bestille noen nye leppestifter, men det stopper med det.

Sport

Her er det nok min mann som er kongen på nett! Hvis det dumpes ned mange pakker med klær så kan vi doble dette når det kommer til sportsklær til mann!

Jeg er super inspirert av mine barn som er hekta på friluftsliv, som resten av Norge for tiden. Tar du en tur ut i skogen en fredagskveld så henger det folk mellom trærne som små kokonger.

Så jeg har nå bestilt: hengekøye, regntrekk, underlag, og ekstra god sovepose.

 Tilsammen kostet dette alt for mye, men man skal alltid påkoste seg en ekstra god kvalitet:-)

 

Interiør

Det er jo det som jeg jobber med til daglig derfor er jeg overhodet ikke skeptisk til å handle interiør på nett.

Men det mange som trekker seg i siste liten fra handlekurven. Hvorfor det?

Hva er det som skaper usikkerhet ved å bestille f.eks en sofa på nett ?

Hos oss får du tilsendt hjem akkurat så mange tekstilprøver som du ønsker. https://sixbondstreet.no/fabric-samples

Du finner alle mål på sofaene, og du har nok en sofa fra før, slik du kan ta en tommestokk og måle det du har og det du får.

Innmat i putene er enten kaldskum med fiber eller dun. 

Dunputer har et fantastisk utseende men de krever mer vedlikehold, hvis du ønsker at putene ikke skal se ut som klemte boller.

Tekstil kvaliteten står godt beskrevet i vår nettbutikk og ikke glem den ekstra kvaliteten som vi leverer som er fiberguard (alle flekker kan fjernes).

Alle fjærene i sofaene er av høy kvalitet og sitter akkurat passe tett sammen slik at du ikke ender med en super hard sofa eller en trampoline følelse.

Sofaene våre er produsert i Europa, så du risikerer ikke under dimonsert rammeverk.

PLUSS du har akkurat samme rett som om du kjøpte deg en bluse (som på meg så ut som en vits) det er bare å returnere i originalemballasjen. 

Men er du i tvil så bare book gratis time hos våre interiørkonsulenter så geleider de deg videre (skulle ønske jeg hadde en slik motekonsulent når jeg kjøpte klær på nett).

Kos deg på nettet i helgen
#staysafe

Ha en fin fredag
-Palla