I disse dager er det mange av oss som sitter hjemme og jobber - men vi kjenner at vi savnet et godt arbeidsmiljø rundt oss! Vi har satt sammen våre 10 bud for å skape ditt perfekte hjemmekontor.

1. Hold orden! Det er lett å bli uorganisert på hjemmekontoret. Derfor er det viktig å ha en dedikert arbeidsplass hvor du har alt du trenger. Jobb ved kontorplassen og la sofaen forbli til kos og hygge! Vi elsker smarte og dekorative løsninger - Derfor er Harrison Skrivebord det perfekte bordet til ditt hjemmekontor. Det er både praktisk og moderne på samme tid, med to skuffer til oppbevaring av det du måtte trenge.

2. Hjemmekontoret bør passe til interiøret ellers i hjemme! Sliter du med å finne løsninger som er både praktiske og passer til ditt interiør? Da er Midtown Hylle riktig valg! Den åpne, edgy hyllen er perfekt til oppbevaring og eksponering av dekorelementer eller planter.

3. Bruk plassen smart! Man vil ikke at hjemmekontoret skal ta opp alt for mye visuell plass! Kjøp noen dekorative bokser eller mapper som du kan ha papirarbeidet ditt og små gjenstander/kontorrekvisita gjemt bort i. Da blir det ikke så mye løse papirer og ting over alt! Viviënne boksene fra Eichholtz har en chic og glamorøs stil som vil friske opp et hvert hjem!

4. Gode omgivelser! Savner du å være utendørs eller kanskje du har en flott utsikt fra kontoret ditt? Om mulig, plasser ditt hjemmekontor i nærheten av et vindu. Da får du utsyn, godt lys og har muligheten til å åpne vinduet og få deg frisk luft! Husk også å tenke på praktiske ting som gjennskinn i dataskjerm når du plasserer arbeidsplassen.

5. Komfort! Når vi skal sitte foran PC med telekonferanser, rapporter, og alt som hører med arbeidshverdagen er det essensielt å sitte behagelig! Men samtidig vil vi at hjemmekontoret skal være estetisk pent - og kontorstoler er jo ikke akkurat kjent for å være det. Heldigvis trenger ikke design å gå på kompromiss med komfort! Vi elsker Curved stolene fra Dome Deco - dette er en delikat og meget behagelig stol trukket i halvblank fløyel.

6. Unn deg friske blomster og stearinlys! Gjør dine omgivelser så hyggelige som mulig. Kjøp deg noen friske planter og blomster, sett frem noen fine lykter med stearinlys og skap litt stemning på hjemmekontoret!

7. Skap god romfølelse! En god romfølelse og å like det rommet man oppholder seg i er kjempe viktig! Gi rommet mer dybde med et nydelig speil, vår favoritt er Mountbatten Speil fra Eichholtz! Eller heng et bilde på veggen for å skape god stemning i rommet. Vi har en mengde med lekker fotokunst!

8. Lys! Kjenner du at du savner de litt sterke lysene på kontoret? Vi har naturlig nok ikke samme behov for lyssetting hjemme som vi har på kontoret, men nå som vi tilbringer så mye tid hjemme med jobb og alt annet er det viktig med godt lys! Design trenger som sagt ikke gå på kompromiss med komfort og praktiske løsninger - derfor er vi så glad i Montana Lampen som gir nydelig stemningsbelysning samt at det har en liten LED-pære som gir kjempe godt leselys!

9. Dekorér! Hjemmekontoret skal ha en behagelig og hjemmekoselig atmosfære. Dekorér med myke tekstiler som pledd og puter både for å ha noe behagelig å sitte på samtidig som du skaper mer varme og trivsel. Puter og pledd er interiør du lett kan bytte og endre på for å forandre looken helt. Sjekk ut alle våre nydelige pynteputer og pledd.

10. Ta vare på deg selv! Unn deg selv små pauser gjennom dagen hvor du gjør noe som gir deg energi! Ta en rask treningsøkt, gå deg en liten tur, FaceTime med venner eller lag deg en god lunsj sammen med favorittkaffen din! Disse små tingene kan ha stor betydning for både trivselen og energinivået ditt.

Med våre bud håper vi at du vil trives bedre på hjemmekontoret ditt og at du holder degtrygg og frisk.
Sammen kommer vi oss gjennom dette!