Midtown sidebord - 50x50 - Hvit marmor

4 390,-
Stramt og elegant sidebord i hvit marmor, med sort understell i stål.
Midtown sidebord - 50x50 - Hvit marmor
Midtown sidebord - 50x50 - Hvit marmor Midtown sidebord - 50x50 - Hvit marmor
Kun 3 på lager
SKU
ENT-TBL-90-BL-20-MR-15

Beskrivelse

Marmor er et naturmaterial og hver enkel plate er unik, det vil si at det kan variere en del i farge og overflate. Under slipeprosessen vil det også forekomme ujevnheter som kan utjevnes med fyllmasse for å få det riktige uttrykket. Våre marmorplater slipes og bearbeides i Italia av steinarbeidere med lang erfaring. Hver plate er unik og individuelt slipt. Det er også et materiale som krever pleie for å bevare den flotte overflaten.

Se merknad under:
Marmor er et naturlig materiale, mer spesifikt er det en krystallisert kalkstein. Hver marmorplate har sitt eget spesielle mønster og det er derfor møbler i marmor alltid vil være unike. Flerfarget korn, små vannmerker og skygger er en del av naturens egen overflate og må derfor aldri betraktes som feil.

Søl bør tørkes bort umiddelbart fordi det kan trekke inn i marmoren og gi permanente merker. Spesielt må man være oppmerksom på sure væsker som eddik og sitronsaft, da de lett kan trenge inn i en behandlet marmoroverflate. Det anbefales ikke å plassere vaser eller andre lignende gjenstander som avgir fuktighet direkte på overflaten. Unngå å dra gjenstander over overflaten og pass på at du ikke plasserer harde og skarpe gjenstander direkte på møbelet. Det anbefales å bruke filtknotter, teppe eller lignende som et beskyttende underlag.

Den hverdagslige rengjøringen kan enkelt utføres med en fuktig klut. Tørk alltid over etterpå med en tørr klut for å fjerne overflødig fuktighet fra overflaten. Det anbefales ikke å bruke rengjøringsmidler til den hverdagslige rengjøringen da dette kan føre til missfarging og skade på overflaten. Skal rengjøringsmidler brukes er det viktig å tørke av overflaten etterpå med en ren klut.

Stramt og elegant sidebord i hvit marmor, med sort understell i stål. Sidebordet har en praktisk hylle til oppbevaring av småting. Bordet fungerer både som sidebord og nattbord.

Mål: H 50 x L 50 x D 50 cm
Materiale: Carrara marmor og stål

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU ENT-TBL-90-BL-20-MR-15
ISBN/EAN/GTIN 7072679008895
Vekt (kg) 10.0000
Lengde 50
Bredde 50
Høyde 60
Materiale Stål, Stein
Stil Industrielt, Klassisk, Moderne

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Midtown sidebord - 50x50 - Hvit marmor
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.