Midtown rundt sofabord - ø70 - Hvit marmor

7150,-
Rundt, moderne sofabord med marmorplate.
Midtown rundt sofabord - ø70 - Hvit marmor
Midtown rundt sofabord - ø70 - Hvit marmor Midtown rundt sofabord - ø70 - Hvit marmor Midtown rundt sofabord - ø70 - Hvit marmor
Lagerstatus: 5 på lager
SKU
ENT-TBL-208-BL-20-BL-CW-15

Beskrivelse

Rundt, moderne sofabord med marmorplate. Bordet har et sort understell i metall som er med på å stramme opp, og gir muligheter for å kunne plassere et mindre bord, eller en puff under. 
Bordet passer inn i de aller fleste miljøer med sitt tidløse preg. Bordet er av høy kvalitet.
Fordelen med å integrere hvit marmor i hjemmet er at det fungerer med de aller fleste stilarter, avhengig av hvordan du styler det. 

Mål: Ø 70 cm x H 34 cm 
Materiale: Stål og marmor

Marmor er et naturmaterial og hver enkel plate er unik, det vil si at det kan variere en del i farge og overflate. Under slipeprosessen vil det også forekomme ujevnheter som kan utjevnes med fyllmasse for å få det riktige uttrykket. Våre marmorplater slipes og bearbeides i Italia av steinarbeidere med lang erfaring. Hver plate er unik og individuelt slipt. Det er også et materiale som krever pleie for å bevare den flotte overflaten.

Se merknad under:
Marmor er et naturlig materiale, mer spesifikt er det en krystallisert kalkstein. Hver marmorplate har sitt eget spesielle mønster og det er derfor møbler i marmor alltid vil være unike. Flerfarget korn, små vannmerker og skygger er en del av naturens egen overflate og må derfor aldri betraktes som feil.

Søl bør tørkes bort umiddelbart fordi det kan trekke inn i marmoren og gi permanente merker. Spesielt må man være oppmerksom på sure væsker som eddik og sitronsaft, da de lett kan trenge inn i en behandlet marmoroverflate. Det anbefales ikke å plassere vaser eller andre lignende gjenstander som avgir fuktighet direkte på overflaten. Unngå å dra gjenstander over overflaten og pass på at du ikke plasserer harde og skarpe gjenstander direkte på møbelet. Det anbefales å bruke filtknotter, teppe eller lignende som et beskyttende underlag.

Den hverdagslige rengjøringen kan enkelt utføres med en fuktig klut. Tørk alltid over etterpå med en tørr klut for å fjerne overflødig fuktighet fra overflaten. Det anbefales ikke å bruke rengjøringsmidler til den hverdagslige rengjøringen da dette kan føre til missfarging og skade på overflaten. Skal rengjøringsmidler brukes er det viktig å tørke av overflaten etterpå med en ren klut.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU ENT-TBL-208-BL-20-BL-CW-15
ISBN/EAN/GTIN 7072679008444
Høyde 34
Dybde 70
Bredde 70
Farge Hvit
Materiale Stål, Stein
Stil Industrielt, Klassisk, Moderne

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Midtown rundt sofabord - ø70 - Hvit marmor
Din rangering
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
© Copyright 2018 SixBondStreet. All Rights Reserved.