Hübsch

Loungestol - 64 x 50 x h 77 - Polyester og metal - Blå

5 690,-
Hvis du ønsker et møbel som skiller seg ut og som fungerer som et smykke i rommet.
NYHET
Loungestol - 64 x 50 x h 77 - Polyester og metal - Blå
Loungestol - 64 x 50 x h 77 - Polyester og metal - Blå Loungestol - 64 x 50 x h 77 - Polyester og metal - Blå Loungestol - 64 x 50 x h 77 - Polyester og metal - Blå Loungestol - 64 x 50 x h 77 - Polyester og metal - Blå Loungestol - 64 x 50 x h 77 - Polyester og metal - Blå Loungestol - 64 x 50 x h 77 - Polyester og metal - Blå
Levering: 6-8 uker
SKU
1026667
Stylistens kommentar
Denne stolen vil gi interiøret ditt det lille ekstra. Den vil passe godt inn i de aller fleste hytter og hjem.

Beskrivelse

Hvis du ønsker et møbel som skiller seg ut og som fungerer som et smykke i rommet. Da er denne skulpturelle lenestolen fra Hübsch midt i blinken. Plasser den i en større sofagruppe eller la den stå i en krok for seg selv. 

Materiale: nikkel og polyester

Historien om Hübsch

Med en drøm om å skape noe unikt og med en lidenskap for godt design, ble Hübsch grunnlagt i 2010 av Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen. Hübsch har siden vokst i størrelse og regnes i dag som et av Skandinavias ledende interiørmerker.

 

Where happiness lives

Stikkordet glede er dypt forankret i Hübsch. Vi tror at vi kan skape glede rundt oss ved å designe kvalitetsprodukter i en unik stil, tilby den beste servicen i hverdagen og møte omgivelsene med et smil om munnen. 

Det gode design

Vårt kreative team i Danmark har alltid fingeren på pulsen og designer kvalitetsprodukter i vår egen, unike stil. Vi har et sterkt fokus på å skape en rød tråd gjennom samlingene, og samtidig tilpasse oss dagens trender.

HÜBSCH­CARE
Smil i dag. Smil i morgen.

På Hübsch gjør vi en innsats for i morgen, i dag.

Vi erkjenner at alt vi gjør som et designfirma har innvirkning på miljøet.

Derfor prøver vi på Hübsch stadig å finne nye og bedre måter å designe og utvikle våre produkter på, ved kontinuerlig å fokusere på godkjente og bærekraftige materialer, stille høye krav til oss selv og våre partnere når det gjelder rettferdige og sunne arbeidsforhold og støtte våre lokale samfunnet ..

Vi vet at vi ikke redder verden, men vi prøver å forbedre oss dag for dag for å redusere vårt økologiske fotavtrykk og være stolte av det vi gjør.

Vi kaller dette Hübsch Care. Vi gjør en innsats for i morgen, i dag.

Hübsch er basert på fire kjerneverdier, definert av våre ansatte, og hver verdi har en sterk innflytelse på alt vi gjør.

Glede

Hübsch ble grunnlagt på mottoet "Hvor lykke bor" og ordet glede er fortsatt et nøkkelord som er dypt forankret i selskapet.

Åpenhet

Hos Hübsch er kunnskapsdeling, ærlighet og god kommunikasjon avgjørende. Vi oppfordrer alle, både internt og eksternt, til å dele innspillene sine slik at dere kan utvikle selskapet sammen.

Ansvarlighet

Frihet under ansvar er en viktig del av vår hverdag, og alle deler av selskapet er avhengige av hverandre. Vi tar ansvar for det vi gjør og forventer at våre partnere gjør det samme.

Fellesskap

Hübsch er et lite samfunn der vi utnytter hverandres styrker og støtter hverandre, som et lag. Vi er også en del av et lokalt og internasjonalt samfunn som vi ønsker å bidra til så mye som mulig.

FSC®

Hübsch har en ambisjon om å bruke bare bærekraftig og sporbart tre.

I 2020 begynte vi en reise med prosessen med å implementere FSC-sertifisert trevirke i alle treprodukter.

Alle nye design og reproduksjoner av eksisterende design vil bli produsert med FSC-sertifisert tre, og over tid vil lageret vårt bli fjernet for alt ikke-sertifisert tre.

FSC er en internasjonal ideell merkeordning som fremmer ansvarlig forvaltning av verdens skoger og beskytter dem for fremtidige generasjoner. Organisasjonen jobber mot avskoging, beskytter dyr og planter og sikrer at skogbrukere får anstendig lønn, skikkelig opplæring og sikkerhetsutstyr.

Lisensnummeret vårt er FSC®-C157880.

 

OEKO-TEX®

Hübsch har en ambisjon om å bare bruke tekstiler som er bærekraftige og trygge fra et menneskelig-økologisk perspektiv.

I 2020 introduserte vi OEKO-TEX® i mange av våre tekstilprodukter, og vi har som mål å bare ha OEKO-TEX®-sertifiserte tekstilprodukter innen 2022.

OEKO-TEX® er en verdensomspennende sammenslutning av uavhengige institutter for produktsikkerhet og bærekraftig produksjon i tekstilindustrien. Produkter sertifisert med OEKO-TEX® inneholder ikke giftige eller allergifremkallende stoffer.

 
 
ECOCERT®

Hübsch Lifestyle -serien ble lansert i 2019. Den består av håndkrem, oppvaskmiddel og håndsåpe og er produsert i Danmark og sertifisert av ECOCERT®.

Produktene er helt fri for parabener, syntetiske fargestoffer, og minst 95% av planteinnholdet er organisk. I tillegg er emballasjen 100% resirkulerbar.

ECOCERT® er en av de største organiske sertifiseringsorganisasjonene og testinstituttene i verden og et av de mest kjente merkene innen standardisering innen naturkosmetikk.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1026667
ISBN/EAN/GTIN 5712772111826
Produkttype Lenestol
Vekt (kg) 7
Bredde 64
Dybde 50
Høyde 77
Merke Hübsch

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Loungestol - 64 x 50 x h 77 - Polyester og metal - Blå
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.