Mr. Plant

Lerkekrans - Ø65 - Grønn

2 390,-
Kunstig lerkekrans med kongler perfekt til å henge på inngangsdøren.
Lerkekrans - Ø65 - Grønn
Lerkekrans - Ø65 - Grønn
Utsolgt
SKU
1021287
Stylistens kommentar
Kunstige blomster og planter gir deg virkelig muligheten til å utfolde deg kreativt. Lek deg med ulike farge, størrelse og høyde kombinasjoner.

Beskrivelse

Kunstig lerkekrans med kongler perfekt til å henge på inngangsdøren. Heng den opp enten ved hjelp av usynlig fisketråd eller et bredt silkebånd. Har du enten mangel på tid eller grønne fingre burde du ta en titt på de kunstige blomstene og platene fra Mr. Plant.

Siden de er kunstige og laget av silke og plast, slipper du å tenke på hvordan du skal stelle dem. Det eneste du trenger å gjøre er å tørke støv av de en gang imellom. Disse kunstige blomstene har en fantastisk kvalitet og et naturtro utseende!

Hver også oppmerksom på at hvis blomsten er mye eksponert for direkte sollys vil fargen etterhvert kunne falme. 

NB. Blomstene selges en og en. Ønsker du flere av samme produkt velger du antall i kassen.

Mål: ø70cm
Materiale: plast

Mr. Plant

Mr. Plant er en av Europas ledende leverandører av kunstige planter, blomster og trær. De tilbyr et totalkonsept med produkter av høy kvalitet og ekstra tilbehør. De har et bredt utvalg som vi fornyes sesongmessig samt et stort lager, som gjør at de kan levere riktig produkt til rett tid, over hele verden. Mr Plant har hovedkontor og utstillinger i Tidaholm, Sverige, og er også etablert i Norge, Danmark, Finland, Italia, Spania og Frankrike. Selskapet ble grunnlagt i 1988 og er en del av Dalema-gruppen.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1021287
ISBN/EAN/GTIN 7072679686802
Produkttype Kunstig plante
Vekt (kg) 2,27
Diameter 65
Merke Mr. Plant
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Lerkekrans - Ø65 - Grønn
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.