Layered

Teppe - Residue - Offwhite - 235x350

12 900,-
Residue er et lyst teppe som med sin unike form skaper en ny definisjon av hva et teppe kan være.
Teppe - Residue - Offwhite - 235x350
Teppe - Residue - Offwhite - 235x350 Teppe - Residue - Offwhite - 235x350 Teppe - Residue - Offwhite - 235x350
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
Levering: 5-8 uker
SKU
1022153
Stylistens kommentar
Vi elsker dette unike gulvteppet laget av 100% ull. Den organiske formen vil gi rommet et unikt og kunstnerisk uttrykk.

Beskrivelse

Residue, en unik kolleksjon som omformer ideen om avfall, laget helt av restegarn. Residue er et lyst teppe som med sin unike form skaper en ny definisjon av hva et teppe kan være. Den organiske stripen gir et levende uttrykk for teppet, og karakterdesignet vil gjøre at rommet ditt skiller seg ut helt. Rest er håndlaget av 100% ull hentet fra råmaterialer, og ved å bruke tilgjengelig materiale jobber vi mot en sirkulær tilnærming i vår produksjon.

Materiale: 100% ull

Flekker: Tørk flekken forsiktig med en blanding av lunkent vann og mild såpe. Sug opp rester med en tørr mikrofiberklut.

Vask: Støvsug regelmessig uten børste. For dypere rengjøring anbefales rens.

Layered

Layered er et svensk varemerke som tilbyr kvalitetstepper og møbler i moderne skandinavisk design. Varemerket ble lansert i 2015 med en visjon om å skape unik design inspirert av forskjellige kunstformer innen mote, arkitektur, fotografi og kultur.
Layered ble grunnlagt når Malin Glemme lette etter et teppe i høy kvalitet i en rimelig prisklasse, men uten framgang tok hun saken i egne hender.

Miljø & Bærekraft

Layered arbeider med materialer i høy kvalitet for å fremme et bærekraftig forbruk. Vi produserer våre tepper og egendesignede møbler av de fineste naturmaterialer, som ull og lin. Disse er biologisk nedbrytbare og er derfor fornybare materialer. Layered står for å skape produkter med et langsiktig perspektiv. Våre materialvalg er nøye utvalgt for å tilby den beste kvaliteten som holder seg i mange år. Fjærene og plywooden i møblene våre er fra resirkulerte kilder.

Siden 2016 har Layered vært medlem i Stockholms klimapakt som informerer om hvordan bedrifter kan arbeide forebyggende med kvalitet, miljø, og arbeidsforhold på lang sikt. I et ledd for å redusere belastningen på miljøet foregår transport fra produksjonslandene hovedsakelig med båt. Våre møbler produseres i nærliggende land som Estland og Litauen, noe som betyr kort transportvei.  

En av Layereds teppekolleksjoner er produsert av PET-flasker som er gjenvunnet ved hjelp av en innovativ teknikk. Plasten fra flaskene smeltes, og blir til tynne plasttråder som spinnes til garn. Av garnet veves teppene for hånd, og materialet føles, ser ut som og har samme tekstur som et tradisjonelt ullteppe.

LAYERED SUSTAINABILITY PLAN

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022153
ISBN/EAN/GTIN 7072679694838
Produkttype Gulvteppe
Vekt (kg) 22
Lengde 350
Bredde 235
Høyde 2
Merke Layered
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Teppe - Residue - Offwhite - 235x350
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.