Layered

Teppe - Secret Garden - 250x350

12 900,-
The Secret Garden Collection er Layereds-samarbeid sammen med den anerkjente danske blomsterhandleren Poppykalas.
Teppe - Secret Garden - 250x350
Teppe - Secret Garden - 250x350 Teppe - Secret Garden - 250x350 Teppe - Secret Garden - 250x350 Teppe - Secret Garden - 250x350 Teppe - Secret Garden - 250x350
Levering: 5-8 uker
SKU
1021620
Stylistens kommentar
Dette nydelige kunstverket av et teppe er laget av en blaning mellom Tencel og ull. To materialer som både er slitesterke og miljøvennlige.

Beskrivelse

The Secret Garden Collection er Layereds-samarbeid sammen med den anerkjente danske blomsterhandleren Poppykalas. Denne teppekolleksjonen er en unik og abstrakt tolkning av blomster, noe som resulterer i en visuell utforskning av en blomstrende hage forvandlet til unike teppedesign.
Teksturen til det mønstrede teppet er laget med en blanding av ull og Tencel, som også gir teppet en glansfinish. Tencel er en høykvalitets versjon av viskose og akkurat som ullen er den miljøvennlig og veldig slitesterk. Teppet er håndvevd som gjør hvert teppe unikt. Dette kan resultere i en liten variasjon av størrelse og farge. På grunn av den håndtuftede konstruksjonen har teppet en tendens til å kaste fibre, og vi anbefaler derfor å regelmessig støvsuge teppet.

Materiale: tencel og ull

Flekker: Tørk flekken forsiktig med en blanding av lunkent vann og mild såpe. Sug opp rester med en tørr mikrofiberklut.

Vask: Støvsug regelmessig uten børste. For dypere rengjøring anbefales rens.

Layered

Layered er et svensk varemerke som tilbyr kvalitetstepper og møbler i moderne skandinavisk design. Varemerket ble lansert i 2015 med en visjon om å skape unik design inspirert av forskjellige kunstformer innen mote, arkitektur, fotografi og kultur.
Layered ble grunnlagt når Malin Glemme lette etter et teppe i høy kvalitet i en rimelig prisklasse, men uten framgang tok hun saken i egne hender.

Miljø & Bærekraft

Layered arbeider med materialer i høy kvalitet for å fremme et bærekraftig forbruk. Vi produserer våre tepper og egendesignede møbler av de fineste naturmaterialer, som ull og lin. Disse er biologisk nedbrytbare og er derfor fornybare materialer. Layered står for å skape produkter med et langsiktig perspektiv. Våre materialvalg er nøye utvalgt for å tilby den beste kvaliteten som holder seg i mange år. Fjærene og plywooden i møblene våre er fra resirkulerte kilder.

Siden 2016 har Layered vært medlem i Stockholms klimapakt som informerer om hvordan bedrifter kan arbeide forebyggende med kvalitet, miljø, og arbeidsforhold på lang sikt. I et ledd for å redusere belastningen på miljøet foregår transport fra produksjonslandene hovedsakelig med båt. Våre møbler produseres i nærliggende land som Estland og Litauen, noe som betyr kort transportvei.  

En av Layereds teppekolleksjoner er produsert av PET-flasker som er gjenvunnet ved hjelp av en innovativ teknikk. Plasten fra flaskene smeltes, og blir til tynne plasttråder som spinnes til garn. Av garnet veves teppene for hånd, og materialet føles, ser ut som og har samme tekstur som et tradisjonelt ullteppe.

LAYERED SUSTAINABILITY PLAN

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1021620
ISBN/EAN/GTIN 7072679689896
Produkttype Teppe
Vekt (kg) 30
Lengde 350
Bredde 250
Høyde 3
Merke Layered
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Teppe - Secret Garden - 250x350
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.