Layered

Teppe - Bird in space - 180 x 270

8 900,-
Layered's Bird in Space teppe er inspirert av den anerkjente rumenske billedhuggeren Constantin Brancusis kreasjoner.
Teppe - Bird in space - 180 x 270
Teppe - Bird in space - 180 x 270 Teppe - Bird in space - 180 x 270
Kun 2 på lager
SKU
1011435
Stylistens kommentar
Et mykt gulvteppe vil ikke bare bedre akustikken i rommet med føles også behagelig å trå på.

Beskrivelse

Layered's Bird in Space teppe er inspirert av den anerkjente rumenske billedhuggeren Constantin Brancusis kreasjoner og er produsert i 100% myk New Zealand-ull. Denne ullen kjent for sin holdbare kvalitet og utseende. Teppet er designet i delikate jordtoner med en beinhvit base - farger som ofte finnes i verkene hans og i hans studio i Paris hvor han skapte det meste av sitt arbeid. Disse teppene har en tendens til å loe en del de første seks månedene, og derfor anbefaler vi deg å støvsuge regelmessig for å forkorte denne perioden. Etter denne tiden vil loingen avta.

Mål: 180 x 270cm
Materiale: 100% New Zealand-ull

Vedlikehold: 
Teppet skal, når det er pakket ut, snus opp ned og ristes for å få fram det naturlige livet i garnet etter transport. Støvsug regelmessig uten børste. For grundigere rengjøring anbefales renseri.
Fjerning av flekker:
Tørk flekken forsiktig med en blanding av lunkent vann og såpe. Absorber overflødig væske med en tørr mikrofiberklut.

Layered

Layered er et svensk varemerke som tilbyr kvalitetstepper og møbler i moderne skandinavisk design. Varemerket ble lansert i 2015 med en visjon om å skape unik design inspirert av forskjellige kunstformer innen mote, arkitektur, fotografi og kultur.
Layered ble grunnlagt når Malin Glemme lette etter et teppe i høy kvalitet i en rimelig prisklasse, men uten framgang tok hun saken i egne hender.

Miljø & Bærekraft

Layered arbeider med materialer i høy kvalitet for å fremme et bærekraftig forbruk. Vi produserer våre tepper og egendesignede møbler av de fineste naturmaterialer, som ull og lin. Disse er biologisk nedbrytbare og er derfor fornybare materialer. Layered står for å skape produkter med et langsiktig perspektiv. Våre materialvalg er nøye utvalgt for å tilby den beste kvaliteten som holder seg i mange år. Fjærene og plywooden i møblene våre er fra resirkulerte kilder.

Siden 2016 har Layered vært medlem i Stockholms klimapakt som informerer om hvordan bedrifter kan arbeide forebyggende med kvalitet, miljø, og arbeidsforhold på lang sikt. I et ledd for å redusere belastningen på miljøet foregår transport fra produksjonslandene hovedsakelig med båt. Våre møbler produseres i nærliggende land som Estland og Litauen, noe som betyr kort transportvei.  

En av Layereds teppekolleksjoner er produsert av PET-flasker som er gjenvunnet ved hjelp av en innovativ teknikk. Plasten fra flaskene smeltes, og blir til tynne plasttråder som spinnes til garn. Av garnet veves teppene for hånd, og materialet føles, ser ut som og har samme tekstur som et tradisjonelt ullteppe.

LAYERED SUSTAINABILITY PLAN

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1011435
ISBN/EAN/GTIN 7940031555342
Produkttype Gulvteppe
Vekt (kg) 22
Lengde 270
Bredde 180
Høyde 3
Merke Layered
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Teppe - Bird in space - 180 x 270
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.