Mille Notti

Singolo dynetrekk - 140 x 200 cm - Mørkegrå - økologisk bomull

1 890,-
Singolo er et symbol på kvalitet og stil. Dette førsteklasses sengetøyet i økologisk, børstet bomulls-percale gir en fantastisk sval, frisk og luksuriøs følelse.
Singolo dynetrekk - 140 x 200 cm - Mørkegrå - økologisk bomull
Singolo dynetrekk - 140 x 200 cm - Mørkegrå - økologisk bomull Singolo dynetrekk - 140 x 200 cm - Mørkegrå - økologisk bomull Singolo dynetrekk - 140 x 200 cm - Mørkegrå - økologisk bomull Singolo dynetrekk - 140 x 200 cm - Mørkegrå - økologisk bomull Singolo dynetrekk - 140 x 200 cm - Mørkegrå - økologisk bomull Singolo dynetrekk - 140 x 200 cm - Mørkegrå - økologisk bomull Singolo dynetrekk - 140 x 200 cm - Mørkegrå - økologisk bomull
10+ på lager
SKU
1023634
Stylistens kommentar
Vi elsker dette klassiske dynetrekket fra Mille Notti laget av økologisk, børstet bomulls-percale. Putetrekk selges separat.

Beskrivelse

Singolo er et symbol på kvalitet og stil. Dette førsteklasses sengetøyet i økologisk, børstet bomulls-percale gir en fantastisk sval, frisk og luksuriøs følelse. Designet er stilrent og effektivt med en dekorativ ramme rundt dynetrekket.

Trådene som brukes når man vever percale er ekstra tynne og fine. Stoffet veves med én tråd over og én under. Dette gjør at overflaten blir helt glatt, og at stoffet holder på formen og den behagelige følelsen, vask etter vask. I over 25 år har vi produsert sengetøy i percale, og vi leverer dem til flere førsteklasses hotell over hele verden.

Dynetrekket har en åpning med skjult glidelås som holder trekket på plass, og som gir et stilrent inntrykk.
Singolo er en del av Mille Notti Timeless Collection.

Putetrekk selges separat.

Materiale: bomull (stoffkvalitet: Percale)
Trådtetthet: 230 TC
Vaskeråd: Vaskes på 60 grader med glidelås lukket. Åpne og lukk glidelåsen forsiktig, unngå å dra fra hverandre! Ikke bruk vaskemiddel med blekemiddel. Hengetørkes. Stryk på høy varme. Unngå å stryk og mangle over glidelå

Om Mille Notti

Siden 1991 har familien vår jobbet med en lidenskap for å skape en fantastisk opplevelse – en fryd for sansene dine.

Vi jobber kun med utvalgte leverandører og markedets mest sofistikerte og taktile materialer, design og produksjonsmetoder. Sengetøyet, sengene, frottéhåndklærne, putevarene og pleddene i kolleksjonen vår vil alle gi deg denne unike følelsen.
Vi raffinerer og utvikler teknikkene og produksjonen vår kontinuerlig. Dermed kan du som kunde være sikker på at alt som bærer navnet vårt er produsert på en etisk måte, og er av aller høyeste kvalitet.
Vi gir deg inspirasjon og tilgang til metoder du kan bruke for å skape et sted du aldri ønsker å forlate. Et sted du kan kalle ditt hjem.

Royal Court Supplier
Mille Notti har vært Royal Court Supplier siden 2011 - et kjennetegn og mottakelse av svensk kvalitet og førsteklasses skandinavisk design.

Astmaallergi nordisk
Mille Notti er den første svenske dunleverandøren anbefalt av Asthma Allergy Nordic (tidligere Swedish Asthma & Allergy Association). Anbefalingen sikrer at dunproduktene er laget av middbestandige stoffer og bare inneholder rengjøringsdyner som er vasket ekstremt grundig.

IDFL
Mille Nottis dun er sertifisert av IDFL (International Down and Feather Testing Laboratory). Dette garanterer at dunet ikke er plukket fra levende fugler og at det ikke har skjedd tvangsmating under hekking. IDFL er et uavhengig inspeksjons- og testinstitutt som utfører inspeksjoner og sertifiseringer i tekstil- og dunindustrien.

STANDARD 100 av OEKO-TEX®
Mille Nottis produkter er merket med STANDARD 100 av OEKO-TEX®, som er et uavhengig globalt test- og sertifiseringssystem for tekstil rå, mellomprodukter og sluttprodukter i alle produksjonsfaser. Sertifiseringen betyr at tekstilen i det ferdige produktet er fri for usunne kjemikalier.

GOTS (Global Organic Textile Standard)
En stor del av Mille Nottis produkter er laget av 100% organisk bomull og merket med GOTS (Global Organic Textile Standard), GOTS er en standard som sikrer tekstilers økologiske status og inkluderer sosiale krav i hele forsyningskjeden.

Foto: Mille Notti familien.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1023634
ISBN/EAN/GTIN 7072679708566
Produkttype Sengetøy
Vekt (kg) 1
Lengde 200
Bredde 140
Høyde 1
Merke Mille Notti
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Singolo dynetrekk - 140 x 200 cm - Mørkegrå - økologisk bomull
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.