Hübsch

Glassvase håndlaget - ø 16 x h 32 - Ravngul

589,-
Denne vasen er håndlaget av glass og kommer i en fargekombinasjon av klart og brunt glass.
NYHET
Glassvase håndlaget - ø 16 x h 32 - Ravngul
Glassvase håndlaget - ø 16 x h 32 - Ravngul Glassvase håndlaget - ø 16 x h 32 - Ravngul Glassvase håndlaget - ø 16 x h 32 - Ravngul Glassvase håndlaget - ø 16 x h 32 - Ravngul Glassvase håndlaget - ø 16 x h 32 - Ravngul Glassvase håndlaget - ø 16 x h 32 - Ravngul
  • 3 stk tilgjengelig i vårt Showroom i Drammensveien 130
Kun 5 på lager
SKU
1024761
Stylistens kommentar
Ved å kombinere vaser og dekorelementer i ulike høyder skaper du blikkfang og et spennende uttrykk.

Beskrivelse

Denne vasen er håndlaget av glass og kommer i en fargekombinasjon av klart og brunt glass. Formen på vasen skaper et elegant og moderne utseende. Legg mindre blomster og planter i vasen. Dette produktet er håndlaget og kan derfor variere.

Materiale: glass

Historien om Hübsch

Med en drøm om å skape noe unikt og med en lidenskap for godt design, ble Hübsch grunnlagt i 2010 av Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen. Hübsch har siden vokst i størrelse og regnes i dag som et av Skandinavias ledende interiørmerker.

 

Where happiness lives

Stikkordet glede er dypt forankret i Hübsch. Vi tror at vi kan skape glede rundt oss ved å designe kvalitetsprodukter i en unik stil, tilby den beste servicen i hverdagen og møte omgivelsene med et smil om munnen. 

Det gode design

Vårt kreative team i Danmark har alltid fingeren på pulsen og designer kvalitetsprodukter i vår egen, unike stil. Vi har et sterkt fokus på å skape en rød tråd gjennom samlingene, og samtidig tilpasse oss dagens trender.

 
 
 
 

FSC®

Hübsch har en ambisjon om å bruke bare bærekraftig og sporbart tre.

I 2020 begynte vi en reise med prosessen med å implementere FSC-sertifisert trevirke i alle treprodukter.

Alle nye design og reproduksjoner av eksisterende design vil bli produsert med FSC-sertifisert tre, og over tid vil lageret vårt bli fjernet for alt ikke-sertifisert tre.

FSC er en internasjonal ideell merkeordning som fremmer ansvarlig forvaltning av verdens skoger og beskytter dem for fremtidige generasjoner. Organisasjonen jobber mot avskoging, beskytter dyr og planter og sikrer at skogbrukere får anstendig lønn, skikkelig opplæring og sikkerhetsutstyr.

Lisensnummeret vårt er FSC®-C157880.

 

OEKO-TEX®

Hübsch har en ambisjon om å bare bruke tekstiler som er bærekraftige og trygge fra et menneskelig-økologisk perspektiv.

I 2020 introduserte vi OEKO-TEX® i mange av våre tekstilprodukter, og vi har som mål å bare ha OEKO-TEX®-sertifiserte tekstilprodukter innen 2022.

OEKO-TEX® er en verdensomspennende sammenslutning av uavhengige institutter for produktsikkerhet og bærekraftig produksjon i tekstilindustrien. Produkter sertifisert med OEKO-TEX® inneholder ikke giftige eller allergifremkallende stoffer.

 
 
ECOCERT®

Hübsch Lifestyle -serien ble lansert i 2019. Den består av håndkrem, oppvaskmiddel og håndsåpe og er produsert i Danmark og sertifisert av ECOCERT®.

Produktene er helt fri for parabener, syntetiske fargestoffer, og minst 95% av planteinnholdet er organisk. I tillegg er emballasjen 100% resirkulerbar.

ECOCERT® er en av de største organiske sertifiseringsorganisasjonene og testinstituttene i verden og et av de mest kjente merkene innen standardisering innen naturkosmetikk.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1024761
ISBN/EAN/GTIN 7072679718626
Produkttype Vase
Vekt (kg) 0,5
Diameter 16
Høyde 32
Merke Hübsch

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Glassvase håndlaget - ø 16 x h 32 - Ravngul
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.