Lex Pott

Twist - Stearinlys - Hvit

379,-
Twist stearinlyset fra Lex Pott er et kjempefint og skulpturelt stearinlys som er like mye et dekorasjonselement i interiøret.
Twist - Stearinlys - Hvit
Twist - Stearinlys - Hvit Twist - Stearinlys - Hvit Twist - Stearinlys - Hvit
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
Kun 5 på lager
SKU
1021490
Stylistens kommentar
Stearinlys med spennende og uventede former og fasonger har tatt oss med storm! Perfekt julegave til den interiørinteresserte.

Beskrivelse

Twist stearinlyset fra Lex Pott er et kjempefint og skulpturelt stearinlys som er like mye et dekorasjonselement i interiøret. Lysets fasong gjør at det ikke trenger lysestake, og derfor kan plasseres rett på et bord eller en hylle. Prøv det for eksempel på et lysfat med andre elementer, eller på peishyllen! Lex Pott er en nederlandsk designer som lager produkter av naturlige materialer av høy kvalitet, fra et gammelt skipsverft i utkanten av Amsterdam. 

Leverandøren forklarer om prosessen:
Stearinlys er vanligvis rette og trenger derfor en base. I dette prosjektet prøvde vi å kombinere både base og lys i en enkelt materialform. Det resulterer i et stearinlys. Væskens flytende tilstand var et utgangspunkt i dette prosjektet. Ved å bøye og vri stearinlys vises en ny typologi som kombinerer form, funksjon og moro.

Mål: H24cm
Materiale: stearin

 
 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1021490
ISBN/EAN/GTIN 7072679688806
Produkttype Lysestaker
Vekt (kg) 0,275
Bredde 17,5
Diameter 10
Høyde 24
Merke Lex Pott
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Twist - Stearinlys - Hvit
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.