Hübsch

Bokstøtte - Grå - b 10 x h 11

839,-
Denne bokstøtten er laget av grårøkt glass. Formen trekker assosiasjoner til den klassiske hesteskoen.
NYHET
Bokstøtte - Grå - b 10 x h 11
Bokstøtte - Grå - b 10 x h 11 Bokstøtte - Grå - b 10 x h 11 Bokstøtte - Grå - b 10 x h 11 Bokstøtte - Grå - b 10 x h 11 Bokstøtte - Grå - b 10 x h 11 Bokstøtte - Grå - b 10 x h 11
  • 2 stk tilgjengelig i vårt Showroom i Drammensveien 130
Kun 2 på lager
SKU
1024765
Stylistens kommentar
Gjør bokhyllen din ekstra fin ved hjelp av denne bokstøtten i krystall fra Hübsch.

Beskrivelse

Denne bokstøtten er laget av grårøkt glass. Formen trekker assosiasjoner til den klassiske hesteskoen. Du kan legge den på hyllen for å holde bøker og blader eller legge den på bordet for å holde papirene på plass. Bokstøtten er dekorativ og kan brukes som skulptur alene. Dette produktet er håndlaget og kan derfor variere.

Materiale: krystall

Historien om Hübsch

Med en drøm om å skape noe unikt og med en lidenskap for godt design, ble Hübsch grunnlagt i 2010 av Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen. Hübsch har siden vokst i størrelse og regnes i dag som et av Skandinavias ledende interiørmerker.

 

Where happiness lives

Stikkordet glede er dypt forankret i Hübsch. Vi tror at vi kan skape glede rundt oss ved å designe kvalitetsprodukter i en unik stil, tilby den beste servicen i hverdagen og møte omgivelsene med et smil om munnen. 

Det gode design

Vårt kreative team i Danmark har alltid fingeren på pulsen og designer kvalitetsprodukter i vår egen, unike stil. Vi har et sterkt fokus på å skape en rød tråd gjennom samlingene, og samtidig tilpasse oss dagens trender.

 
 
 
 

FSC®

Hübsch har en ambisjon om å bruke bare bærekraftig og sporbart tre.

I 2020 begynte vi en reise med prosessen med å implementere FSC-sertifisert trevirke i alle treprodukter.

Alle nye design og reproduksjoner av eksisterende design vil bli produsert med FSC-sertifisert tre, og over tid vil lageret vårt bli fjernet for alt ikke-sertifisert tre.

FSC er en internasjonal ideell merkeordning som fremmer ansvarlig forvaltning av verdens skoger og beskytter dem for fremtidige generasjoner. Organisasjonen jobber mot avskoging, beskytter dyr og planter og sikrer at skogbrukere får anstendig lønn, skikkelig opplæring og sikkerhetsutstyr.

Lisensnummeret vårt er FSC®-C157880.

 

OEKO-TEX®

Hübsch har en ambisjon om å bare bruke tekstiler som er bærekraftige og trygge fra et menneskelig-økologisk perspektiv.

I 2020 introduserte vi OEKO-TEX® i mange av våre tekstilprodukter, og vi har som mål å bare ha OEKO-TEX®-sertifiserte tekstilprodukter innen 2022.

OEKO-TEX® er en verdensomspennende sammenslutning av uavhengige institutter for produktsikkerhet og bærekraftig produksjon i tekstilindustrien. Produkter sertifisert med OEKO-TEX® inneholder ikke giftige eller allergifremkallende stoffer.

 
 
ECOCERT®

Hübsch Lifestyle -serien ble lansert i 2019. Den består av håndkrem, oppvaskmiddel og håndsåpe og er produsert i Danmark og sertifisert av ECOCERT®.

Produktene er helt fri for parabener, syntetiske fargestoffer, og minst 95% av planteinnholdet er organisk. I tillegg er emballasjen 100% resirkulerbar.

ECOCERT® er en av de største organiske sertifiseringsorganisasjonene og testinstituttene i verden og et av de mest kjente merkene innen standardisering innen naturkosmetikk.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1024765
ISBN/EAN/GTIN 7072679718664
Produkttype Skulptur
Vekt (kg) 0,5
Bredde 10
Dybde 5
Høyde 11
Merke Hübsch

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Bokstøtte - Grå - b 10 x h 11
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.