Brafab

Weldon Lenestol - Sort med grå puter

4 299,-
Weldon serien er en serie preget av et innbydende og delikat design med en matt finish.
Weldon Lenestol - Sort med grå puter
Weldon Lenestol - Sort med grå puter Weldon Lenestol - Sort med grå puter
Kun 2 på lager
SKU
1022085
Stylistens kommentar
Tidløse møbler til uteplassen skapt for det nordiske klimaet.

Beskrivelse

Weldon serien er en serie preget av et innbydende og delikat design med en matt finish. Putene er trukket i en tekstil som tåler all slags være og er perfekt for det nordiske klimaet. 

Materiale: aluminium og olefin

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022085
ISBN/EAN/GTIN 7072679694159
Produkttype Lenestol
Vekt (kg) 7
Bredde 78
Dybde 82
Høyde 80
Sittehøyde 43
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Weldon Lenestol - Sort med grå puter
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.