Brafab

Vevi spisestol - h 89 - Hvit og aluminium

3 490,-
Moderne og elegant spisestol til uteplassen din.
NYHET
Vevi spisestol - h 89 - Hvit og aluminium
Vevi spisestol - h 89 - Hvit og aluminium Vevi spisestol - h 89 - Hvit og aluminium Vevi spisestol - h 89 - Hvit og aluminium
5+ på lager
SKU
1023845
Stylistens kommentar
Kvalitet og tidløst design blir aldri utdatert!

Beskrivelse

Moderne og elegant spisestol til uteplassen din. Vi elsker det tidløse designet til disse stolene fra Brafab, de delikate fargetonene og rene linjene gjør de til møbler som aldri vil bli utdatert. Spisestolen passer godt i kombinasjoner med spisebord i tilsvarende moderne design. Stolene vil rikitg nok også være en fin og spennende kontrast mot et eldre spisebord i tre.

Design: Dick Björk.

Materiale: alumnium

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1023845
ISBN/EAN/GTIN 7072679710293
Produkttype Spisestol
Vekt (kg) 5,5
Lengde 54
Bredde 57
Høyde 89
Sittehøyde 45
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Vevi spisestol - h 89 - Hvit og aluminium
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.