Brafab

Vevi Spisebord - 230x95 H72 - Aluminium - Sort

9 590,-
Dette moderne spisebordet vil gi uteplassen din et moderne og stramt preg.
Vevi Spisebord - 230x95 H72 - Aluminium - Sort
Vevi Spisebord - 230x95 H72 - Aluminium - Sort Vevi Spisebord - 230x95 H72 - Aluminium - Sort Vevi Spisebord - 230x95 H72 - Aluminium - Sort
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
Kun 5 på lager
SKU
1022094
Stylistens kommentar
Dette tidløse og moderne spisebordet vil passe godt inn på de fleste uteplasser.

Beskrivelse

Dette moderne spisebordet vil gi uteplassen din et moderne og stramt preg. Bordet har en elegant tidløshet over seg og vil passe godt i kombinasjon med de fleste stoler.

Denne serien er preget av nordisk estetikk og moderne, elegant design. Med et sjenerøst spisebord har du plass til familie og venner. Serien inneholder også lekre stoler, sidebord, lenestoler. Serien vil forvandle terrassen din til den perfekte uteplassen skapt for avslapning, middager og sene sommerkvelder. 

Så mange er det plass til rundt dette spisebordet: 
Hvis vi tar utgangspunkt i 60cm per kuvert er det plass til 8 personer (3 på hver langside + èn på hver ende). 

Les mer om hvordan du beregner plassen rundt spisebordet i vårt nettmagasin her.

Design Dick Björk.
Bordet krever montering.

Materiale: aluminium

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022094
ISBN/EAN/GTIN 7072679694241
Produkttype Utemøbel
Vekt (kg) 20
Lengde 230
Bredde 95
Høyde 72
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Vevi Spisebord - 230x95 H72 - Aluminium - Sort
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.