Brafab

Woodford Hylle - Stativ i tre og hyller i betong - H100

3 099,-
Hyllen er laget av antikbehandlet akasietre og hyller og brett laget av fiberbetong.
Woodford Hylle - Stativ i tre og hyller i betong - H100
Woodford Hylle - Stativ i tre og hyller i betong - H100
5+ på lager
SKU
1022106
Stylistens kommentar
Dekorativ og praktisk hylle til din uteplass.

Beskrivelse

Woodford - en serie med stilig og praktisk tilbehør til terrassen din. Hyllen er laget av antikbehandlet akasietre og hyller og brett laget av fiberbetong. På hyllen med et v-formet benstativ festes hyllene med en skrue, på resten er hyllene og brettene løse slik at de enkelt kan løftes av og flyttes rundt.

Materiale: akasitre og fiberbetong

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022106
ISBN/EAN/GTIN 7072679694364
Produkttype Hylle
Vekt (kg) 12
Lengde 40
Bredde 67
Høyde 100
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Woodford Hylle - Stativ i tre og hyller i betong - H100
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.