Brafab

Gjester putekasse - Antrasitt

7 499,-
Putekasse til uteplassen din laget av aluminium. Aluminium er lett i vekt, værbestandig og gir et rent uttrykk.
Gjester putekasse - Antrasitt
Gjester putekasse - Antrasitt Gjester putekasse - Antrasitt
Levering: 3-5 uker
SKU
1022060
Stylistens kommentar
Den perfekte putekasse til en moderne uteplass.

Beskrivelse

Putekasse til uteplassen din laget av aluminium. Aluminium er lett i vekt, værbestandig og gir et rent uttrykk. Denne oppbevaringsboksen er også utstyrt med to hjul som gjør den lett å plassere og flytte på.

Materiale: alumnium

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022060
ISBN/EAN/GTIN 7072679693909
Produkttype Oppbevaring
Vekt (kg) 6
Bredde 135
Dybde 68
Høyde 81
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Gjester putekasse - Antrasitt
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.