Brafab

Rana Hjørnegruppe - Venstre - Lav - Sort

15 399,-
Rana er en serie i aluminium, designet i en moderne, avslappet stil for en holdbar komfort.
Rana Hjørnegruppe - Venstre - Lav - Sort
Rana Hjørnegruppe - Venstre - Lav - Sort
Kun 2 på lager
SKU
1022129
Stylistens kommentar
Moderne og tidløse hagemøbler som dette går aldri av moten.

Beskrivelse

Rana er en serie i aluminium, designet i en moderne, avslappet stil for en holdbar komfort. Den perfekte kombinasjonen av fint design, god kvalitet til en gunstig pris. Smart enkelhet med få deler. Puter i olefinstoff. Bordplater i spraymalt glass. Deler av produktet har også detaljer i plast i samme farge som møbelet. Svarte detaljer på svarte produkter og hvite detaljer på de hvite produktene. 

Dette produktet selges kun som et samlet sett, bestående av ett sofabord og en hjørnesofa med seks seter.

Materiale: aluminium, glass og olefin

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022129
ISBN/EAN/GTIN 7072679694593
Produkttype Utemøbel
Vekt (kg) 18
Lengde 224
Bredde 291
Dybde 88
Høyde 84
Sittehøyde 40
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Rana Hjørnegruppe - Venstre - Lav - Sort
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.