Brafab

Papaya Putekasse

8 299,-
Denne oppbevaringsboksen vil tilføre en varm og innbydende følelse til uteplassen din. 
Papaya Putekasse
Papaya Putekasse
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
Kun 3 på lager
SKU
1022075
Stylistens kommentar
Vi elsker denne vakre putekassen/ oppbevaringsboksen i teak fra Brafab.

Beskrivelse

Oppbevaringsboks til uteplassen din laget av teak. Teak er en type treverk som er kjent for sin fantastiske kvalitet og farge. Mange syns også at teak bare blir finere og finere med årene. Denne oppbevaringsboksen vil tilføre en varm og innbydende følelse til uteplassen din. 

Materiale: teak

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022075
ISBN/EAN/GTIN 7072679694050
Produkttype Utemøbel
Vekt (kg) 9
Bredde 136
Dybde 52
Høyde 65
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Papaya Putekasse
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.