Montauk

Zest spisestol med armlene - Grå

3 590,-
Spisemøblementet Zest består av møbler til spiseplassen, hagemøblene er allsidige og moderne.
Zest spisestol med armlene - Grå
Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå Zest spisestol med armlene - Grå
75+ på lager
SKU
FH-000564-Col.3757-Grey
Stylistens kommentar
Montauk Serien tåler både vær, vind og solskinn!

Beskrivelse

Spisemøblementet Zest består av møbler til spiseplassen, hagemøblene er allsidige og moderne. Spisestoler med armlene gir optimal komfort og et sofistikert og klassisk preg. 

Møblene er håndlaget og har et nøye gjennom tenkt design. Materialene er godt egnet for norske forhold og alle fire årstider. Møblene kan stå ute hele sommerhalvåret, uansett vær. Vær oppmerksom på at i løpet av sesongen blir hagemøbler utsatt for mye forskjellig. Alt fra støv, pollen, regn, sol og snø- for å nevne noe. Av denne grunn vil vi råde deg til å ta godt vare på møblene dine ved å dekke dem til eller sette de inn eller under tak når det er værhardt.

Sittemøblene er fylt med skum som er hurtigtørkende. Møblene i Fusion kolleksjonen er trukket i Sunbrella tekstil som er UV-beskyttet med andre ord; den er godt beskyttet mot sol og bleking. Tekstilen er også vannavstøtende og pustende.

6 gode grunner til å velge Zest spisestolene til din uteplass:

  • Pustende materialer i rygg og sete
  • UV-beskyttet
  • Vann- og smussavstøtende
  • Hurtigtørkende materialer i rygg og sete
  • Solid aluminiumsramme 
  • Mugg resistent tekstil

NB. Vi anbefaler alle våre kunder å sette hagemøblene bort/under tak og dekke dem til når sesongen er over. Slik at de holder seg fine år etter år.

Mål: B58 x D66 x H86cm
Sittehøyde: 49cm
Materiale: aluminium, hurtigtørkende kaldskum, tekstil; Sunbrella

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU FH-000564-Col.3757-Grey
ISBN/EAN/GTIN 7072679515492
Vekt (kg) 10,1
Lengde 590
Bredde 760
Høyde 640
Merke Montauk
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Zest spisestol med armlene - Grå
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.