Brafab

Kotte Pall - Sort - Ø80

3 199,-
En rund puff designet for spontane sitteplasser hvor som helst. Puffen er også en veldig fin fotstøtte.
Kotte Pall - Sort - Ø80
Kotte Pall - Sort - Ø80 Kotte Pall - Sort - Ø80
Kun 1 på lager
SKU
1022058
Stylistens kommentar
Denne puffen kan bli en del av møblementet ditt både ute og inne.

Beskrivelse

En rund puff designet for spontane sitteplasser hvor som helst. Puffen er også en veldig fin fotstøtte. Håndtaket gjør det enkelt å flytte møbelet rundt og plassere det hvor du trenger en ekstra sitteplass. Olefin-stoff og innmat av skum som tåler å stå ute.

Materiale: olefin og skum

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022058
ISBN/EAN/GTIN 7072679693886
Produkttype Puffer
Vekt (kg) 4
Diameter 80
Høyde 40
Sittehøyde 40
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Kotte Pall - Sort - Ø80
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.