Brafab

Kotte Pall - Sort - Ø50

1 399,-
En rund pall/ puff designet for spontane sitteplasser hvor som helst.
Kotte Pall - Sort - Ø50
Kotte Pall - Sort - Ø50 Kotte Pall - Sort - Ø50
Kun 5 på lager
SKU
1022057
Stylistens kommentar
Gjør uteplassen din allsidig ved hjelp av mobile møbler som enkelt kan flyttes på.

Beskrivelse

En rund pall/ puff designet for spontane sitteplasser hvor som helst. Puffen er også en veldig fin fotstøtte. Håndtaket gjør det enkelt å flytte møbelet rundt og plassere det hvor du trenger en ekstra sitteplass. Olefin-stoff og innmat av skum som tåler å stå ute.

Materiale: olefin og skum

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022057
ISBN/EAN/GTIN 7072679693879
Produkttype Puffer
Vekt (kg) 3
Diameter 50
Høyde 40
Sittehøyde 40
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Kotte Pall - Sort - Ø50
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.