Brafab

Kastos Sofabord - Ø90 H50

3 999,-
Kastos sofabord til uteplassen er laget av naturlig teak og kommer i to størrelser.
Kastos Sofabord - Ø90 H50
Kastos Sofabord - Ø90 H50 Kastos Sofabord - Ø90 H50 Kastos Sofabord - Ø90 H50 Kastos Sofabord - Ø90 H50
Kun 2 på lager
SKU
1022067
Stylistens kommentar
Teak er et materiale som både er vakkert når det er helt nytt og når det er mer slitt etter flere års bruk.

Beskrivelse

Kastos sofabord til uteplassen er laget av naturlig teak og kommer i to størrelser. De er lette å plasserte samlet eller hver for seg. Se relaterte produkter lenger ned på siden for den andre størrelsen. Bordene gir deg mulighet til å være fleksibel og innred på en moderne måten - skyv det laveste bordet et stykke under det høyeste! 

Materiale: teak

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022067
ISBN/EAN/GTIN 7072679693978
Produkttype Sofabord
Vekt (kg) 5
Diameter 90
Høyde 50
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Kastos Sofabord - Ø90 H50
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.