Brafab

Delia Solseng - Khaki

3 499,-
Delia solseng har litt høyere ben enn standard slik at det blir lett og komme seg opp og ned av solsengen uansett alder.
Delia Solseng - Khaki
Delia Solseng - Khaki
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
Utsolgt
SKU
1022074
Stylistens kommentar
Solsenger med et rent og moderne design som kan stablet? Ja takk!

Beskrivelse

Moderne og elegant solseng som kan stables. Vi elsker det tidløse designet til solsengene fra Brafab, de delikate fargetonene og rene linjene gjør de til møbler som aldri vil bli utdatert. Delia solseng har litt høyere ben enn standard slik at det blir lett og komme seg opp og ned av solsengen uansett alder.

Materiale: alumnium

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022074
ISBN/EAN/GTIN 7072679694043
Produkttype Utemøbel
Vekt (kg) 7
Lengde 197
Bredde 73
Høyde 104
Sittehøyde 40
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Delia Solseng - Khaki
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.