Brafab

Pollux lenestol - Antrasitt og Sort

2 199,-
Stolen har en avslappende og behagelig sittekomfort og passer godt inn i både moderne og klassiske miljøer.
Pollux lenestol - Antrasitt og Sort
Pollux lenestol - Antrasitt og Sort Pollux lenestol - Antrasitt og Sort Pollux lenestol - Antrasitt og Sort Pollux lenestol - Antrasitt og Sort
Levering: 3-5 uker
SKU
1022055
Stylistens kommentar
Tidløshet blir man neppe lei og det går heller aldri av moten. Denne lenestolen ønsker vi oss til uteplassen!

Beskrivelse

Denne lekre lenestolen kan brukes både inne og ute. Stolen har en avslappende og behagelig sittekomfort og passer godt inn i både moderne og klassiske miljøer. La stolen stå for seg selv, i par eller som en del av en større sofagruppe. Pollux lenestol passer likegodt på en mindre balkong midt i byen som den gjør på en større terrasse på landet. 

Materiale: aluminium og olefin

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022055
ISBN/EAN/GTIN 7072679693855
Produkttype Puffer
Vekt (kg) 4
Bredde 65
Dybde 73
Høyde 75
Sittehøyde 42
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Pollux lenestol - Antrasitt og Sort
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.