Brafab

Pollux lenestol - Antrasitt og Sand

2 199,-
La stolen stå for seg selv, i par eller som en del av en større sofagruppe.
Pollux lenestol - Antrasitt og Sand
Pollux lenestol - Antrasitt og Sand Pollux lenestol - Antrasitt og Sand Pollux lenestol - Antrasitt og Sand
Levering: 3-5 uker
SKU
1022054
Stylistens kommentar
Vi elsker denne lenestolen fra Brafab. Det tidløse og moderne designet gjør den enkel å plassere på uteplassen.

Beskrivelse

Denne lekre lenestolen kan brukes både inne og ute. Stolen har en avslappende og behagelig sittekomfort og passer godt inn i både moderne og klassiske miljøer. La stolen stå for seg selv, i par eller som en del av en større sofagruppe. Pollux lenestol passer likegodt på en mindre balkong midt i byen som den gjør på en større terrasse på landet. 

Materiale: aluminium og olefin

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022054
ISBN/EAN/GTIN 7072679693848
Produkttype Puffer
Vekt (kg) 4
Bredde 65
Dybde 73
Høyde 75
Sittehøyde 42
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Pollux lenestol - Antrasitt og Sand
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.