Brafab

Pamir Sidebord - Ø45 H55 - Lysebrun

2 799,-
Dekorativt, slitesterkt og lunt sidebord fra Brafab laget av tvunnet kunst rotting.
Pamir Sidebord - Ø45 H55 - Lysebrun
Pamir Sidebord - Ø45 H55 - Lysebrun Pamir Sidebord - Ø45 H55 - Lysebrun
Kun 3 på lager
SKU
1022109
Stylistens kommentar
Praktiske og dekorative sidebord som dette i kunst rotting kommer godt med til en hver uteplass.

Beskrivelse

Dekorativt, slitesterkt og lunt sidebord fra Brafab laget av tvunnet kunst rotting. Bordet passer godt i kombinasjon både med klassisk rotting og mer moderne hagemøbler. Plasser det mellom to lenestoler eller som en del av en større sofagruppe. Bordet er også et praktisk avlasting/ serveringsbord. 

Materiale: kunst rotting

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022109
ISBN/EAN/GTIN 7072679694395
Produkttype Sidebord
Vekt (kg) 5
Diameter 45
Høyde 55
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Pamir Sidebord - Ø45 H55 - Lysebrun
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.