Brafab

Domingo Spisestol - Sort med Pute

2 990,-
Denne moderne og tidløse spisestolen til uteplassen har en rekke vakre detaljer.
NYHET
Domingo Spisestol - Sort med Pute
Domingo Spisestol - Sort med Pute Domingo Spisestol - Sort med Pute Domingo Spisestol - Sort med Pute Domingo Spisestol - Sort med Pute
15+ på lager
SKU
1022076
Stylistens kommentar
Oppgrader uteplassen din ved hjelp av moderne og tidløse hagemøbler.

Beskrivelse

Denne moderne og tidløse spisestolen til uteplassen har en rekke vakre detaljer. Stolen er primært laget av aluminium med en sort finish. Armlenene er laget av teak som gir møbelet et eksklusivt og lunt preg. Med stolen medfølger det en sittepute som sørger for en ekstra behagelig sittekomfort. Spisestolene kan stables.

Materiale: teak, olefin og aluminium

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022076
ISBN/EAN/GTIN 7072679694067
Produkttype Spisestol
Bredde 57
Dybde 58
Høyde 83
Sittehøyde 45
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Domingo Spisestol - Sort med Pute
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.