Brafab

Amesdale Lenestol - Sort med grå puter - H75

7 799,-
Dette sittemøbelet vil gi uteplassen din et tidløst og moderne preg.
Amesdale Lenestol - Sort med grå puter - H75
Amesdale Lenestol - Sort med grå puter - H75 Amesdale Lenestol - Sort med grå puter - H75 Amesdale Lenestol - Sort med grå puter - H75 Amesdale Lenestol - Sort med grå puter - H75
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
5+ på lager
SKU
1022078
Stylistens kommentar
Vi ønsker oss utemøbler som vi kan ha glede av sesong etter sesong. Da vil et tidløst design samt slitesterke og bestandige materialer spille en sentral rolle. Møblene fra Brafab huker av på alle punkter!

Beskrivelse

Generøst dimensjonert og minimalistisk lenestol med noe lavere bakbein enn forbein. Denne vinkelen skaper en sittekomfort som gir en komfortabel og avslappet følelse. Dette sittemøbelet vil gi uteplassen din et tidløst og moderne preg. Design Hugo de Ruiter.

Materiale: aluminium og olefin

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022078
ISBN/EAN/GTIN 7072679694081
Produkttype Lenestol
Vekt (kg) 15
Lengde 92
Bredde 102
Høyde 75
Sittehøyde 39
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Amesdale Lenestol - Sort med grå puter - H75
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.