Brafab

Amesdale 3-seter Sofa - Sort med grå puter - H75

17 499,-
Dette skaper en sittekomfort som gir en komfortabel og avslappet følelse.
Amesdale 3-seter Sofa - Sort med grå puter - H75
Amesdale 3-seter Sofa - Sort med grå puter - H75 Amesdale 3-seter Sofa - Sort med grå puter - H75 Amesdale 3-seter Sofa - Sort med grå puter - H75 Amesdale 3-seter Sofa - Sort med grå puter - H75 Amesdale 3-seter Sofa - Sort med grå puter - H75
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
Kun 1 på lager
SKU
1022079
Stylistens kommentar
En moderne og tidløs sofa til uteplassen din. Se relaterte produkter lenger ned på siden for møbler fra samme serie.

Beskrivelse

Generøst dimensjonert og minimalistisk 3-seter sofa med noe lavere bakbein enn forbein. Denne vinkelen skaper en sittekomfort som gir en komfortabel og avslappet følelse. Dette sittemøbelet vil gi uteplassen din et tidløst og moderne preg. Design Hugo de Ruiter.

Materiale: aluminium og olefin

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022079
ISBN/EAN/GTIN 7072679694098
Produkttype Utemøbel
Vekt (kg) 29
Lengde 92
Bredde 208
Høyde 75
Sittehøyde 39
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Amesdale 3-seter Sofa - Sort med grå puter - H75
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.