SixBondStreet

North spisesofa - 180cm - Sort ask

Fra 10 250,-
North serien har sitt utspring fra atmosfæren rundt den norske kjøkken brisken.
North spisesofa - 180cm - Sort ask
North spisesofa - 180cm - Sort ask North spisesofa - 180cm - Sort ask North spisesofa - 180cm - Sort ask North spisesofa - 180cm - Sort ask North spisesofa - 180cm - Sort ask
Fra 10 250,-
SKU
North-spisesofa-180-Sort-ask
Stylistens kommentar
North er en moderne og samtidig klassisk spisesofa med en fantastisk sittekomfort. Den passer like godt hjemme som den gjør på hytta.

Beskrivelse

North serien har sitt utspring fra atmosfæren rundt den norske kjøkken brisken. North spisesofa er åpen, innbydende og gjestfri i sitt design. Med sitt vakre og enkle formspråk er North spisesofa enkel å plassere i rommet. Benken har en god og behagelig sittekomfort og du kan godt lene deg bakover og nyte lange kvelder rundt spisebordet sammen med gode venner og familie.

Alle tekstilen er fibreguard sertifisert, med unntak av Diamond tekstilen. Du kan lese mer om Fibreguard og hvordan det gir lettstelte møbler her.

Mål og komposisjon

North spisesofa har en ramme som er laget av ask i en sort finish. Sitteputene er laget av kaldskum og har stropper som er flettet sammen under for å holde sitteputen godt på plass, men samtidig ivaretar den komfortable sittekomforten.

Bredde: 180cm
Dybde: 57cm
Høyde: 80cm

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU North-spisesofa-180-Sort-ask
Produkttype Spisesofa
Bredde 180
Dybde 57
Høyde 80
Merke SixBondStreet

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:North spisesofa - 180cm - Sort ask
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.