Ruth & Joanna

Fiona Lenestol - Sort

15 995,-
Når du ønsker et 'statement' møbel som kombinerer luksus og minimalistisk eleganse er Fiona lenestolen det ulitmate møbelet.
Fiona Lenestol - Sort
Fiona Lenestol - Sort Fiona Lenestol - Sort
15 995,-
SKU
Fiona-Lenestol-Sort
Stylistens kommentar
Denne lenestolen fra Ruth & Joanna er både komfortabel, praktisk og ikke minst dekorativ. Denne blir fort blikkfanget i rommet.

Beskrivelse

Når du ønsker et 'statement' møbel som kombinerer luksus og minimalistisk eleganse er Fiona lenestolen det ulitmate møbelet. Plasser den for seg selv i en mellomsone, på soverommet, i stuen eller gangen. Den vil også ta seg godt ut som del av en større sofagruppe. Lenestolen er fin å kombinere med Fiona benken som du finner her. 

Mål: B67,5 x D81 x H82cm
Materiale: rustfritt stål og fløyel

Om Ruth & Joanna

Ruth & Joanna ble grunnlagt av Susanne Lundberg i 2012 med en visjon om å gi ekstra eleganse til den skandinaviske møbeltrenden. Etter noen år som interiørblogger, forfatter og stylist, følte Susanne at noe manglet i markedet. Hun ønsket å lage møbler der maksimalistiske materialer møter minimalistisk design, det beste fra begge verdener.

Navnet kom naturlig; Ruth og Joanna er navnene til besteforeldrene hennes og er en hyllest til deres unike stiler og personligheter. Ruth, født og oppvokst i Nord-Sverige, symboliserer den minimalistiske skandinaviske siden av merket, og Joanna, som kommer fra Ukraina, står for den mer fargerike og maksimalistiske delen.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU Fiona-Lenestol-Sort
Vekt (kg) 22
Merke Ruth & Joanna

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Fiona Lenestol - Sort
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.