Ruth & Joanna

Cleo lenestol med sving

13 450,-
Cleo er en stilig og komfortabel lenestol fra 70-tallet med en kul salongfølelse.
Cleo lenestol med sving
Cleo lenestol med sving Cleo lenestol med sving Cleo lenestol med sving Cleo lenestol med sving Cleo lenestol med sving
13 450,-
SKU
Cleo-lenestol
Stylistens kommentar
Denne lekre lenestolen er inspirert av 70-tallet. Den er både vakker og se på samtidig som den har en praktisk svingmekanisme.

Beskrivelse

Cleo er en stilig og komfortabel lenestol fra 70-tallet med en kul salongfølelse. Lenestolen har en vakker silhuett takket være den buede ryggen og det avrundede setet som "flyter" på en rund base med en skjult svingmekanisme. Med svingfunksjonen kan du følge med på hva som skjer i et rom uten å forlate stedet. Det blir ikke bedre, ikke sant?

Om Ruth & Joanna

Ruth & Joanna ble grunnlagt av Susanne Lundberg i 2012 med en visjon om å gi ekstra eleganse til den skandinaviske møbeltrenden. Etter noen år som interiørblogger, forfatter og stylist, følte Susanne at noe manglet i markedet. Hun ønsket å lage møbler der maksimalistiske materialer møter minimalistisk design, det beste fra begge verdener.

Navnet kom naturlig; Ruth og Joanna er navnene til besteforeldrene hennes og er en hyllest til deres unike stiler og personligheter. Ruth, født og oppvokst i Nord-Sverige, symboliserer den minimalistiske skandinaviske siden av merket, og Joanna, som kommer fra Ukraina, står for den mer fargerike og maksimalistiske delen.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU Cleo-lenestol
Produkttype Lenestol
Vekt (kg) 35
Bredde 80
Dybde 75
Høyde 75
Merke Ruth & Joanna

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Cleo lenestol med sving
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.