Ruth & Joanna

Bonham Lenestol - Sort

11 900,-
Bonham lenestolen fra Ruth & Joanna har stramme og moderne linjer.
Bonham Lenestol - Sort
Bonham Lenestol - Sort Bonham Lenestol - Sort
11 900,-
SKU
Bonham-Lenestol-Sort
Stylistens kommentar
Bonham lenestolen fra Ruth & Joanna er både klassisk og moderne på samme tid. De stramme linjene gir den et moderne formspråk samtidig som designet er klassisk og tidløst.

Beskrivelse

Bonham lenestolen fra Ruth & Joanna har stramme og moderne linjer. Lenestolen har en dyp sitte dybde for opptimal sittekomfort. To avlangde pynteputer medfølger stolen. Stol bena er laget av rustfritt stål og har en klassisk sort finish. Stolrammen er laget av solid treverk, nozag fjæring og kaldskum fyll. Putene er fylt med en blanding av kaldskum og miljøvennlig dun og fjær.

Mål: B82 x D92 x H80cm
Materialer: tre, nozag fjæring, kaldskum, miljøvennlig dun og fjær, rustfritt stål

Om Ruth & Joanna

Ruth & Joanna ble grunnlagt av Susanne Lundberg i 2012 med en visjon om å gi ekstra eleganse til den skandinaviske møbeltrenden. Etter noen år som interiørblogger, forfatter og stylist, følte Susanne at noe manglet i markedet. Hun ønsket å lage møbler der maksimalistiske materialer møter minimalistisk design, det beste fra begge verdener.

Navnet kom naturlig; Ruth og Joanna er navnene til besteforeldrene hennes og er en hyllest til deres unike stiler og personligheter. Ruth, født og oppvokst i Nord-Sverige, symboliserer den minimalistiske skandinaviske siden av merket, og Joanna, som kommer fra Ukraina, står for den mer fargerike og maksimalistiske delen.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU Bonham-Lenestol-Sort
Produkttype Lenestol
Vekt (kg) 22
Merke Ruth & Joanna

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Bonham Lenestol - Sort
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.