Ruth & Joanna

April Lenestol - Messing

11 500,-
Lenestolen 'April' er en tidløs lenestol med et chic, innbydende og tilbakelent design.
April Lenestol - Messing
April Lenestol - Messing April Lenestol - Messing
11 500,-
SKU
April-lenestol-messing

Beskrivelse

Lenestolen 'April' er en tidløs lenestol med et chic, innbydende og tilbakelent design. Stolen er fin å plassere alene, i par eller som en del av en større sofagruppe. Stolens understell er laget av solid rustfritt stål og leveres i en nydelig polert messing-finish. Skap lounge følelsen hjemme ved hjelp av dette elegante møbelet. Putene er fylt med en blanding av kaldskum og fjær.

Mål: B62 x D86 x H83cm
Materiale: rustfritt stål og fløyel

Om Ruth & Joanna

Ruth & Joanna ble grunnlagt av Susanne Lundberg i 2012 med en visjon om å gi ekstra eleganse til den skandinaviske møbeltrenden. Etter noen år som interiørblogger, forfatter og stylist, følte Susanne at noe manglet i markedet. Hun ønsket å lage møbler der maksimalistiske materialer møter minimalistisk design, det beste fra begge verdener.

Navnet kom naturlig; Ruth og Joanna er navnene til besteforeldrene hennes og er en hyllest til deres unike stiler og personligheter. Ruth, født og oppvokst i Nord-Sverige, symboliserer den minimalistiske skandinaviske siden av merket, og Joanna, som kommer fra Ukraina, står for den mer fargerike og maksimalistiske delen.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU April-lenestol-messing
Produkttype Lenestol
Vekt (kg) 22
Merke Ruth & Joanna

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:April Lenestol - Messing
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.