Light & Living

Rickerd sidebord - Ø 48x53 cm - Grønn marmor og antik bronsefinish understell I aluminium

2 990,-
Dette bordet kombinerer delikat, grønn marmor sammen med elegant bronsefinish.
Rickerd sidebord - Ø 48x53 cm - Grønn marmor og antik bronsefinish understell I aluminium
Rickerd sidebord - Ø 48x53 cm - Grønn marmor og antik bronsefinish understell I aluminium Rickerd sidebord - Ø 48x53 cm - Grønn marmor og antik bronsefinish understell I aluminium Rickerd sidebord - Ø 48x53 cm - Grønn marmor og antik bronsefinish understell I aluminium Rickerd sidebord - Ø 48x53 cm - Grønn marmor og antik bronsefinish understell I aluminium Rickerd sidebord - Ø 48x53 cm - Grønn marmor og antik bronsefinish understell I aluminium
Kun 1 på lager
SKU
1022876
Stylistens kommentar
Marmor er et delikat, solid og eksklusivt materiale som masse godt inn i de fleste hjem.

Beskrivelse

Inkluder grønn marmor i interiøret ditt. Det vil gi rommet et friskt preg samtidig som det gir et eksklusivt uttrykk. Dette bordet kombinerer delikat, grønn marmor sammen med elegant bronsefinish. Sidebordet vil passe godt ved siden av en lenestol i gangen eller som en del av en større sofagruppe.

Materiale: marmor og aluminium

Om Light & Living

Light & Living ble opprettet for over 40 år siden. I en liten fabrikkhall begynte vi med å lage unike lampeskjermer. Etter kort tid begynte vi også med lamper slik at vi kunne tilby et komplett belysningskonsept. Etter å ha vært aktiv på markedet for belysning i flere år, ble aktivitetene utvidet med boligtilbehør og (små) møbler. Det førte til at vi kunne hjelpe våre kunder enda bedre og tilby noe for enhver smak.To ganger i året presenterer vi en ny sesongkolleksjon som vi er svært stolte av. Vi lar oss inspirere av interiørmesser vi besøker, trender fra forskjellige land og vi lytter nøye til våre kunders ønsker. På den måten kan vi overraske og inspirere våre kunder hver gang!

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022876
ISBN/EAN/GTIN 7072679701536
Produkttype Sidebord
Vekt (kg) 11,68
Lengde 48
Bredde 48
Høyde 53
Merke Light & Living
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Rickerd sidebord - Ø 48x53 cm - Grønn marmor og antik bronsefinish understell I aluminium
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.