Mr. Plant

Krukke Sicilia 2 pk - ø 26 x h 30 - ø 41 x h 36 cm - Keramikk

2 400,-
Dette settet fra Mr. Plant er laget av keramikk og vil ta seg godt ut både med og uten blomster i.
Krukke Sicilia 2 pk - ø 26 x h 30 - ø 41 x h 36 cm - Keramikk
Krukke Sicilia 2 pk - ø 26 x h 30 - ø 41 x h 36 cm - Keramikk
  • 2 stk tilgjengelig i vårt Showroom i Drammensveien 130
Utsolgt
SKU
1023491
Stylistens kommentar
Beige krukker i keramikk vil både være et delikat og tidløst innslag til hjemmet.

Beskrivelse

Innred hjem og hage med krukker og vaser i ulike farger, høyder og materialer. Dette settet fra Mr. Plant er laget av keramikk og vil ta seg godt ut både med og uten blomster i. Den delikate beige fargetonen vil gi interiøret et tidløst innsalg.

Materiale: keramikk

Ta vare på krukkene dine på vinteren

Det er vann som er det største problemet for krukkene dine på vinteren. En potte som ikke er vanntett vil suge til seg vann. Vann utvider seg ca 10 prosent når det fryser. Når vannet som ligger inni krukken fryser er problemet et faktum. Selv frostsikre krukker risikerer å sprekke dersom de blir stående med mye overflødig vann og/ eller jord.

Plassering og oppbevaring om vinteren:

For at det overflødige vannet skal kunne renne godt gjennom krukkene, er det lurt å plassere de på klosser eller krukkeføtter. Det viktigste er at selve krukken ikke er plassert rett på den kalde bakken så de ikke fryser fast. Det vil også lønne seg å sette krukkene inntil en vegg, der det er lunere. Krukkene dine kan også med stor fordel plasseres innendørs da selv frostsikre potter og krukker kan sprekke.

 

Mr. Plant

Mr. Plant er en av Europas ledende leverandører av kunstige planter, blomster og trær. De tilbyr et totalkonsept med produkter av høy kvalitet og ekstra tilbehør. De har et bredt utvalg som vi fornyes sesongmessig samt et stort lager, som gjør at de kan levere riktig produkt til rett tid, over hele verden. Mr Plant har hovedkontor og utstillinger i Tidaholm, Sverige, og er også etablert i Norge, Danmark, Finland, Italia, Spania og Frankrike. Selskapet ble grunnlagt i 1988 og er en del av Dalema-gruppen.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1023491
ISBN/EAN/GTIN 7072679707279
Produkttype Krukke
Vekt (kg) 26,8
Diameter 41
Høyde 36
Merke Mr. Plant
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Krukke Sicilia 2 pk - ø 26 x h 30 - ø 41 x h 36 cm - Keramikk
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.