Light & Living

Ventano vase deco - ø 27,5 x h 38 cm - keramikk i matt sort overflate

1 490,-
Den matte, sorte overflaten vil passe godt inn i de fleste hjem. Fyll vasen med friske, kunstige eller tørkede blomster.
Ventano vase deco - ø 27,5 x h 38 cm - keramikk i matt sort overflate
Ventano vase deco - ø 27,5 x h 38 cm - keramikk i matt sort overflate
Kun 4 på lager
SKU
1022857
Stylistens kommentar
Denne vasen har en matt overflate og er laget av delikat keramikk. Plasser den på spisebordet, en skjenk eller plasser den i vinduskarmen.

Beskrivelse

Denne skulpturelle keramikkvasen fra Light and living har en klassisk form med en uventet struktur. Den matte, sorte overflaten vil passe godt inn i de fleste hjem. Fyll vasen med friske, kunstige eller tørkede blomster i herlige fargetoner.

Materiale: keramikk

Om Light & Living

Light & Living ble opprettet for over 40 år siden. I en liten fabrikkhall begynte vi med å lage unike lampeskjermer. Etter kort tid begynte vi også med lamper slik at vi kunne tilby et komplett belysningskonsept. Etter å ha vært aktiv på markedet for belysning i flere år, ble aktivitetene utvidet med boligtilbehør og (små) møbler. Det førte til at vi kunne hjelpe våre kunder enda bedre og tilby noe for enhver smak.To ganger i året presenterer vi en ny sesongkolleksjon som vi er svært stolte av. Vi lar oss inspirere av interiørmesser vi besøker, trender fra forskjellige land og vi lytter nøye til våre kunders ønsker. På den måten kan vi overraske og inspirere våre kunder hver gang!

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022857
ISBN/EAN/GTIN 7072679701345
Produkttype Vase
Vekt (kg) 3,5
Diameter 27,5
Høyde 38
Merke Light & Living
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Ventano vase deco - ø 27,5 x h 38 cm - keramikk i matt sort overflate
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.