Light & Living

Mashaba vase deco - Ø 40x60 - sort resin

2 490,-
Denne delikate vasen i flettet resin vil ta seg godt ut i et hvert hjem og hytte. La den pryde et konsollbord, en kommode eller en åpen hylle.
Mashaba vase deco - Ø 40x60 - sort resin
Mashaba vase deco - Ø 40x60 - sort resin
  • 2 stk tilgjengelig i vårt Showroom i Drammensveien 130
Levering: 6-8 uker
SKU
1022863
Stylistens kommentar
En klassisk sort vase som denne i en flettet finish vil passe inn i de fleres hjem.

Beskrivelse

Denne delikate vasen i flettet resin vil ta seg godt ut i et hvert hjem og hytte. La den pryde et konsollbord, en kommode eller en åpen hylle. Du kan la den stå tom eller fylle den med en grønn kunstig plante. Den flettede overflaten vil gi et delikat og lunt preg til interiøret.

Materiale: resin (plast)

Om Light & Living

Light & Living ble opprettet for over 40 år siden. I en liten fabrikkhall begynte vi med å lage unike lampeskjermer. Etter kort tid begynte vi også med lamper slik at vi kunne tilby et komplett belysningskonsept. Etter å ha vært aktiv på markedet for belysning i flere år, ble aktivitetene utvidet med boligtilbehør og (små) møbler. Det førte til at vi kunne hjelpe våre kunder enda bedre og tilby noe for enhver smak.To ganger i året presenterer vi en ny sesongkolleksjon som vi er svært stolte av. Vi lar oss inspirere av interiørmesser vi besøker, trender fra forskjellige land og vi lytter nøye til våre kunders ønsker. På den måten kan vi overraske og inspirere våre kunder hver gang!

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022863
ISBN/EAN/GTIN 7072679701406
Produkttype Vase
Vekt (kg) 5,6
Lengde 40
Bredde 40
Høyde 60
Merke Light & Living
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Mashaba vase deco - Ø 40x60 - sort resin
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.